Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1 Organisation/ledelse, procesanalyse Introduktion til kommunikation og samarbejde 4: Lars Peter Jensen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1 Organisation/ledelse, procesanalyse Introduktion til kommunikation og samarbejde 4: Lars Peter Jensen."— Præsentationens transcript:

1 1 Organisation/ledelse, procesanalyse Introduktion til kommunikation og samarbejde 4: Lars Peter Jensen

2 2 Organisation/ledelse De uformelle roller dannes i starten af projektperioden Chefen Prygelknaben Festaben Klovnen Den ansvarlige Den sociale igangsætter

3 3 Organisation/ledelse Socialisering og professionalisering af gruppen De uformelle roller er led i en socialiseringsproces Specielt i starten af uddannelsen har studerende et stort behov for at socialisere Skelne mellem Socialisering og Professionalisering - Disciplinering

4 4 Organisation/ledelse Behov for professionelle roller Koordinator Mødeleder / Ordstyrer Sekretær / Referent Vejlederkontakt Indpisker Hvilke roller bruger i i casene ?

5 5 Klip fra Krøniken Møde i ledelsesgruppe Hvad foregik der ? Hvordan praktiserede man mødeledelse ? Hvordan var stemningen i begyndelsen ? Hvorfor blev der en god stemning ?

6 6 Organisation/ledelse Hvordan er jeres gruppe organiseret ? Hvordan arbejder i med vidensindsamling/distribution for at nå læringsmålene i casene ?

7 7 Formål med Portefølge Et personligt dokument, der fungerer som refleksion over ens læring og ”læringsmetode”, PP PP Danner basis for procesanalysen og eksamen i ”Introduktion til kommunikation og samarbejde” ved: 1. En personlig refleksion over ens udvikling læringsmæssigt i løbet af semesteret (1-2 sider). 2. Semestergruppens refleksion over udviklingen i case- samarbejdet med focus på de fælles (PEER) læringsprocesser og forslag til forbedringer. Skrives efter de første 2 caseuger (1.1.2), samt efter hvert af modulerne 1.1, 1.2, 1.3 er afsluttet

8 8 P1 Procesanalysen - fælles Hvordan forløb casene i P1 ? I skal beskrive jeres P1 case’s så detaljeret som muligt. I må gerne komme ind på alle de aspekter I finder relevante. I skal komme ind på følgende områder: Case-start (herunder organisering, konfliktforebyggelse og konfliktløsning) Vidensindsamling (herunder organisering, samarbejde) Case-slut (herunder organisering, konfliktforebyggelse og konfliktløsning) Samarbejde med facilitator Læreprocessen (hvordan udnytter man casene til at nå læringsmålene) Det er vigtigt at I venter med at analysere jeres erfaringer til efter at I er færdige med at beskrive dem !

9 9 P1 Procesanalysen - fælles Læreprocesserne, inspirerende spørgsmål: Hvordan hjælper I hinanden med at indsamle viden ? Hvad gør I hvis I ikke forstår det der står i bøgerne ? Hvordan lærer du bedst ? Hvordan har I brugt resultaterne af jeres individuelle læringstest ? Hvordan stimulerer facilitatoren jeres læreprocesser ? Hvilken læringsstrategi er bedst til casene ?

10 10 P1 Procesanalysen - fælles Analysen Udfra jeres beskrivelse skal I fremhæve hvad I opfatter som henholdsvis gode og dårlige erfaringer. Gode erfaringer: 1. 2. 3. Osv Dårlige erfaringer: 1. 2. 3. Osv Forklar derefter HVORFOR de gode erfaringer blev gode og de dårlige erfaringer dårlige – refleksion!

11 11 P1 Procesanalysen - fælles Gode råd til casene i P2 ? Ud fra svarene på HVORFOR noget gik godt og noget skidt laves en liste af gode råd til hvordan jeres cases og specielt læringsudbyttet af dem kan blive endnu bedre til foråret: Husk at bibeholde de ting der gik godt, som det er værd at bygge videre på Transformer de ting der gik dårligt til nye og bedre måder at gøre tingene på

12 12 P1 Procesanalysen - personligt I procesanalysen kan også indsættes de individuelle bidrag PR (incl. ”eksamens- forside” m. studienummer): En personlig refleksion over ens udvikling læringsmæssigt i løbet af semesteret (1-2 sider), baseret på en refleksion over de personlige portføljer.


Download ppt "1 Organisation/ledelse, procesanalyse Introduktion til kommunikation og samarbejde 4: Lars Peter Jensen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google