Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ferie til Island. Velkommen  Hjertelige velkommen til Island.  Vi er alle meget glade for at I bestemmte at komme til vores smukke land. Jeg håber at.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ferie til Island. Velkommen  Hjertelige velkommen til Island.  Vi er alle meget glade for at I bestemmte at komme til vores smukke land. Jeg håber at."— Præsentationens transcript:

1 Ferie til Island

2 Velkommen  Hjertelige velkommen til Island.  Vi er alle meget glade for at I bestemmte at komme til vores smukke land. Jeg håber at deres fly var godt, nu skal vi gå på bussen og findes jeres hotel. Når vi kører til Reykjavík ser I noget lava der hedder Hvassahraun.  Vi skal køre direkte til Geysir som er en varm kilde, den største i Island. Vi kan også se Strokk som er en anden kilde men mindre end Geysir.  Vi ser også Gullfoss som er også del af den guldne ring.

3 Ekstrem oplevelse  Højdepunkten i turen:  Nu skal I opleve noget som I vil altid huske.  I går på snescootertur på Langjøkull som er en af de største glacierne i Island.  I må have hjelm på hovedet og skal gøre som guiden siger.  Dette kan blive farligt.

4 Hótel Rangá  Hótel Rangá er et af de smukkeste hoteller i Island

5 Nordlyserne  Hotellet står ved elven Rangá.  Det er en af de største elver hvor der er laks til at fange  Om vinteren kan man se nordlyserne  På hotellet kan man gå i hot tub, også om vinteren.

6 Reykjavík  Sidste dagen skal vi kikke på en tur í hovedstaden Reykjavík. Vi skal drikke kaffe og spise på en af de mange Caféer í Reyjavík, Hannesarhús som er et af de eldste huser í Reykjavík.  Vi skal tage en rundtur omkring Reykjavík center og se Hallgrímskirke og statuen af Leifur Eiríksson der fandt Amerika.


Download ppt "Ferie til Island. Velkommen  Hjertelige velkommen til Island.  Vi er alle meget glade for at I bestemmte at komme til vores smukke land. Jeg håber at."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google