Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Fægteklubben Trekanten Velkommen til Ekstraordinær generalforsamling Den 11. marts 2014.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Fægteklubben Trekanten Velkommen til Ekstraordinær generalforsamling Den 11. marts 2014."— Præsentationens transcript:

1 Fægteklubben Trekanten Velkommen til Ekstraordinær generalforsamling Den 11. marts 2014

2 Det praktiske Velkomst Valg af ordstyre Valg af referent

3 Gennemgang og afstemning af ændringsforslag Forslag fra Reinhard Forslag fra bestyrelsen Afstemning

4 Forslag fra Reinhard

5 Forslag fra bestyrelsen Vedtægterne er tilpasset således de nu afspejler et ligeværdigt demokrati, dvs alle medlemmer har en stemme. Som det var bestyrelsen opfattelse der på GF i november var et udtalt ønske om. Vedtægterne er tilpasset således der er klarhed om medlemskab og stemmeret, for at undgå lignende situationer som på GF i november Vedtægterne er opdateret hvor de var uklare eller tidsmæssig ikke afspejlet den tid vi lever i og de mulighed der er.

6 § 2 MEDLEMSKAB Som aktive medlemmer kan optages enhver, der ønsker at dyrke fægtning og som er amatør. Indmeldelse skal ske skriftligt på den til enhver tid gældende indmeldelsesblanket i overensstemmelse med indmeldelsesproceduren, som den er bestemt på klubbens hjemmeside. Indmeldelse er bindende for mindst tre måneder. De aktive medlemmer deles i to grupper: Drenge- og pige-medlemmer Senior-medlemmer Drenge- og pige-medlemmer omfatter fægtere til og med det kalenderår, i hvilket de fylder 15 år. Senior-medlemmer omfatter fægtere fra og med det kalenderår, i hvilket de er fyldt 16 år. Æresmedlemmer og kontingentfrie medlemmer sidestilles med den gruppe, som de aldersmæssigt hører ind under. Aktivt medlemsskab forudsætter, at medlemmet ikke er i restance. Enhver, der har særlig interesse for klubben kan indmelde sig som passivt medlem Som æresmedlemmer kan af generalforsamlingen udnævnes personer, som i ganske særlig grad har gjort sig fortjent af klubben. Bestyrelsen har kompetence til at træffe afgørelse om eksklusion af medlemmer. Afgørelse træffes ved kvalificeret flertal 2/3 af bestyrelsesmedlemmer. Beslutningen kan forelægges førstkommende generalforsamling.

7 § 5 DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING …… Valgbar til bestyrelsen er ethvert myndigt passivt eller aktivt medlem af klubben. Medlemmer til bestyrelsen eller suppleantposterne vælges på et individuelt mandat. Stemmeret på generalforsamlingen har alle aktive medlemmer efter 6 måneders aktivt medlemskab. Dreng/pige-medlemmer repræsenteres ved deres forældre/værge. Stemmeret forudsætter, at medlemmet ikke er i restance. Der kan afgives stemme via fuldmagt. Der kan gives fuldmagt til aktive senior medlemmer. Forslag, der ønskes behandlet på en ordinær generalforsamling skal tilstilles formanden senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Det samme gør sig gældende i forhold til de personer, der stiller op til valget af bestyrelsesmedlemmer/suppleanter. ……

8 § 8 BESTYRELSEN Bestyrelsen består af 9 medlemmer. 7 ordinære medlemmer og 2 suppleanter. De 7 ordinære medlemmer vælges for 2 år ad gangen af generalforsamlingen. I de ulige år afgår 4 af medlemmerne, de lige år de 3 øvrige medlemmer. Suppleanter vælges for 1 år ad gangen af generalforsamlingen. 1. suppleant er den, der opnår flest stemmer. Straks efter generalforsamlingen træder bestyrelsen sammen og konstituerer sig med en formand, en næstformand samt en sekretær og kasserer, der godt kan være samme person. Suppleanter indgår ikke i konstitueringen. Melder et ordinært bestyrelsesmedlem varigt forfald, indtræder 1. suppleanten i det afgående bestyrelsesmedlems valgperiode. Der vælges ny suppleant ved den ordinære generalforsamling.

9 § 14 KLUBBENS OPLØSNING Bestemmelse om klubbens opløsning kan kun tages på én i dette øjemed særligt indkaldt ekstraordinære generalforsamling. For at denne er beslutningsdygtig kræves, at mindst 2/3 dele af klubbens stemmeberettigede medlemmer er til stede. For at forslaget kan vedtages, kræves, at mindst ¾ af de afgivne stemmer er for forslaget. Opnås et sådant flertal på en generalforsamling, der ikke er beslutningsdygtig, indkaldes til en ny generalforsamling, hvor beslutningen kan træffes med ovennævnte stemmeflerhed, uanset hvilket antal stemmeberettigede medlemmer, der er til stede. I tilfælde af klubbens opløsning tilfalder klubbens midler Dansk Fægte-Forbund til anvendelse til fremme af amatørfægtningen i Danmark.

10 Afstemning

11 Trænerorganisering

12 Trænerorganisering Vision, mission og strategi Vision: Skabe guld og fægteglæde Mission: Enhver fægter skal kunne nå så langt som talent, ambitioner og indsats rækker til Strategi: Sikring af sportslige resultater på elite- og breddeniveau Fastholdelse og videreudvikling af professionel og veldrevet organisation Opnåelse af kritisk masse på alle tre våben

13 Trænerorganisering Ansvarshavnede for det administrative Ansvarshavende for det sportslige Ansvarshavende fleurettræner Ansvarshavende kårdetræner Ansvarshavende sabeltræner Ansvarshavende for introhold B&U fægtere Sub-/Elite fægtere Bredde fægtere Introhold for B&U Introhold for voksne

14 Afslutning Tak for i aften Glæder os til snart at se dig igen Den 14. maj 2014


Download ppt "Fægteklubben Trekanten Velkommen til Ekstraordinær generalforsamling Den 11. marts 2014."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google