Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING Vores næste skridt Hvad tager vi med videre?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING Vores næste skridt Hvad tager vi med videre?"— Præsentationens transcript:

1 GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING Vores næste skridt Hvad tager vi med videre?

2 GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING Hvad så nu? Hvad kan jeg bruge fra i dag? Hvad er mit/vores næste skridt (i morgen, om en uge, måned??) Hvad har jeg brug for videre frem? (viden, redskaber??)

3 GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING Opsamling på dagen – hvor er vi nu i arbejdet med mål og evaluering

4 GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING På en skala fra 1-5 I hvilket omfang er du klædt på til at evaluere – NU? Hvad er din motivation for at evaluere – NU? 1 = ingen 2 = lidt 3 = noget 4 = en del 5 = meget 1234512345 1234512345

5 GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING Hvordan føler vi os klædt på -NU Hvordan ser billedet ud? Hvis der er forskel fra tidligere, hvordan forklarer vi så den? Hvad føler vi os godt klædt på til lige nu? Hvad skal der til fremover?

6 GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING Motivation for at evaluere – NU? Hvorfor ser billedet sådan ud? Hvis der er forskel fra tidligere, hvordan forklarer vi så den? Hvad gør at vi allerede føler os motiveret? Hvad skal der til for at vi føler os endnu mere motiveret?


Download ppt "GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING Vores næste skridt Hvad tager vi med videre?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google