Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Arbejdsgruppe Fundraising Marie og Susanne. Formål:  Vi har arbejdet med at finde ud af, hvilke muligheder, der er for at rejse penge og søge fonde til.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Arbejdsgruppe Fundraising Marie og Susanne. Formål:  Vi har arbejdet med at finde ud af, hvilke muligheder, der er for at rejse penge og søge fonde til."— Præsentationens transcript:

1 Arbejdsgruppe Fundraising Marie og Susanne

2 Formål:  Vi har arbejdet med at finde ud af, hvilke muligheder, der er for at rejse penge og søge fonde til forsamlingshuset  Hvad har andre forsamlingshuse gjort?  Hvilke fonde/legater kan søges?  Hvilke type projekter kan opnå støtte?  Hvordan skrives en ansøgning?

3 Arbejdsproces:  Opstart på Workshop d.20/9-15  Møde hos Susanne  E-mailkorrespondance med idéer  Deltagelse i Trekantens Forsamlingshuses generalforsamling (networking/inspiration)  Rundringning til andre forsamlingshuse  Skrivning af udkast til 3 ansøgninger  Liste over muligheder for rejse penge selv.

4 Idéer til indsamling af penge:  Indsamling af gammelt jern i området  Andespil  Loppemarked, hvor tingene er doneret  Mange andre idéer, det er forskelligt, hvad der virker andre steder.

5 Legater og Fonde  Der er mange fonde derude – uoverskueligt?  Nemmest at søge til enkelte events og til projekter, der giver mulighed for nye funktioner.  Nøgleord: kultur, almennyttig, landdistrikt, børn&unge, handicap  Umuligt at søge til alm. drift  Svært at søge til vedligehold/modernisering – men ikke umuligt  en del af budgettet kan bestå af frivillige arbejdstimer á 100kr  Sjældent at få hele beløbet – søg flere steder eller saml penge ind

6  Det vil sige der er lyde nok men det er mågernes. Her langt fra kysten går de rundt på deres svømmefødder alt for hvide, alt for skrigende alt for fremmede her hvor kun kornspisere skulle gå rundt og stikke næbbet i jorden. Her fylder de markerne, luften, her sidder de på forsamlingshusets tag, her sidder de som om de var hjemme, og forsamlingshuset bruges da også kun som underlag for måger. Mejetærskerne går ikke til gymnastik om aftenen og malkemaskinerne danser ikke polka om aftenen, og forsamlingshuset forfalder, murene forvitrer, ruderne går i stykker, døren hænger skævt men det hedder stadig “Godthaab” og det har stadig en bestyrelse der hvert år diskuterer: Skal det sælges eller rives ned? og mågerne sidder år efter år på tagryggen midt i den blå himmel og skriger ud over landskabet. Tøving i dag.


Download ppt "Arbejdsgruppe Fundraising Marie og Susanne. Formål:  Vi har arbejdet med at finde ud af, hvilke muligheder, der er for at rejse penge og søge fonde til."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google