Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Landdistrikter/Yderområder Hvad er et landdistrikt? Hvad er et yderområde? Kan vi afgrænse begrebet ”landdistrikt /yderområde” på en nutidig måde? Natur.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Landdistrikter/Yderområder Hvad er et landdistrikt? Hvad er et yderområde? Kan vi afgrænse begrebet ”landdistrikt /yderområde” på en nutidig måde? Natur."— Præsentationens transcript:

1 Landdistrikter/Yderområder Hvad er et landdistrikt? Hvad er et yderområde? Kan vi afgrænse begrebet ”landdistrikt /yderområde” på en nutidig måde? Natur og miljø Bæredygtighed Erhvervsstrategi Beskæftigelse Råstof Yderområder Landdistrikter Byer

2 En model for ét landdistrikt Interne forhold i landdistrikterne kan udvikle/hæmme udviklingsmuligheder ne Landskab, infrastruktur, bygninger m.v. Økonomiske aktører Social kapital

3 Bosætning eller erhverv Skal vi styrke udvikling i landdistrikter gennem erhverv eller ved bosætning? Vil vi acceptere afvikling i større områder i landdistrikterne i Syddanmark? Hvad kan vi opnå gennem offentlig transport/infrastruktur, kultur, uddannelse, service …?


Download ppt "Landdistrikter/Yderområder Hvad er et landdistrikt? Hvad er et yderområde? Kan vi afgrænse begrebet ”landdistrikt /yderområde” på en nutidig måde? Natur."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google