Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Årsberetning 2014/15. Første år med skolereformen Vi synes som bestyrelse, at det er gået over al forventning. Lærerne har håndteret de nye krav på en.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Årsberetning 2014/15. Første år med skolereformen Vi synes som bestyrelse, at det er gået over al forventning. Lærerne har håndteret de nye krav på en."— Præsentationens transcript:

1 Årsberetning 2014/15

2 Første år med skolereformen Vi synes som bestyrelse, at det er gået over al forventning. Lærerne har håndteret de nye krav på en meget positiv måde, hvilket skinner igennem ned til vores børn.

3 Personalesiden på skolen 2 lærere (Hanne & Helle) har forladt skolen. Derudover har vi fået lov til at ansætte en ekstra lærer. Så vi manglede 3 lærere. Vi har gentagne gange søgte nye lærere og vi har fået ansat Joan og Kasper. Vi mangler dog stadig en liniefagslærer i natur/teknik og matematik.

4 SFO Pr. 1. december blev Ulla Bjerg Thomsen ansat som leder af Børnehuset og SFO’en. Det blev forsøgt med at flytte SFO børnene over i Børnehuset. Den glidende overgang fra grøn hold til 0. klasse forløber stadig upåklageligt. Vuggestuen er lige åbnet her 1. september med 5 børn.

5 Økonomi Vi har en skole med en meget sund økonomi, hvilket gør at vi har råd til bl.a. nyt inventar. Vi kan alle være stolte af vores skole – lederen – lærerne – børnene – os forældre og vores omgivelser gør, at det hele fungerer godt.

6 Én helhed for børn fra 0-12 år i Hee Vi er startet med at have nogle fælles møder med Børnehuset, således at vi bliver mere én helhed end tidligere – med faldende børnetal, så bliver vi nødt til at stå sammen alle mand og alle bliver nødt til at give en tørn med.

7 Begivenheder i 2014/15 Noget af det som vi kan være rigtig stolte over på Hee skole er vores årlige musical. Kanon arbejde til det lærer-team, der står for den uge. Noget andet som vi kan være stolte over, og som helt sikkert ikke vil ske på en stor skole, var arrangementet ved Elisa’s bryllup. Det var flot at hele skolen lavede en surprise for Elisa

8 Stolte af vores skole Vi er helt i toppen, hvad angår faglige resultater – det viser de nationale tests. Vi har meget stor tilfredshed blandt både elever og forældrene og vi ligger rigtig flot i forhold til kommunens andre skoler – dog ligger vi helt i bunden hvad angår trafiksikkerhed.

9 Mere synlighed på skolen Men vi har så mange fantastiske ting på Hee skole – vi mangler bare lidt flere elever eller små børn.. Derfor vil vi også gerne have Hee Skole på Facebook, og derfor er det vigtigt, at vi får jeres underskrift til at vise hvad vi kan tilbyde på nettet. Vi bliver nødt til at være mere synlige. Vi har god grund til at være stolte af vores skole – og det gør ikke noget af vores nabo-sogne får viden om det.

10 Ris / Ros /Ideer Så hvis I har kritik/ros, så er I velkomne til at henvende jer til én af os i bestyrelsen.

11 Den nye bestyrelse Claus Nagstrup Christensen - Formand Sophie Nielsen – Næstformand (Deltager I PR gruppen og folkeskolernes samråd) Anja Hinrup (Deltager I PR gruppen og folkeskolernes samråd) Louise Holm (Deltager I PR gruppen) Ulla Astrup (Deltager I PR gruppen) Birgit Baden (Bestyrelsens repræsentant i støtteforeningen) Pia Vagner Elisa Brink (medarbejderrep) Thyra Hartkopf (medarbejderrep) Birgit Svendsen (ledelsesrep)

12 Løfte i flok Vi har alle et ansvar for at skolen fungerer og fortælle den gode historie ude i byen, så vi kan få tiltrukket flere elever.


Download ppt "Årsberetning 2014/15. Første år med skolereformen Vi synes som bestyrelse, at det er gået over al forventning. Lærerne har håndteret de nye krav på en."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google