Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Projekt betalingsmodel Formålet med projektet: Projektet har til formål at etablere en betalingsmodel, der kan afløse de nuværende positive budgetreguleringer.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Projekt betalingsmodel Formålet med projektet: Projektet har til formål at etablere en betalingsmodel, der kan afløse de nuværende positive budgetreguleringer."— Præsentationens transcript:

1 Projekt betalingsmodel Formålet med projektet: Projektet har til formål at etablere en betalingsmodel, der kan afløse de nuværende positive budgetreguleringer og skabe et øget incitament til at forbedre driften Processen: ØS har i løbet af 2010 arbejdet med ny model for ØSC, og principperne for modellen ligger nu fast, og den vil træde kraft i 2011.

2 Forudsætninger De primære forudsætninger for udarbejdelse af modellen: ØSC betalingsmodel skal være aktivitetsbaseret samtidig med at den sikrer en vis grad af budgetsikkerhed for kunderne og ØSC Antallet af transaktionsnøgler* pr. ydelse skal begrænses for at sikre gennemskuelighed, og modellen skal være enkel at administrere. Det betyder: -At data skal genereres automatisk -At data skal være valide og stabile * Transaktionsnøglen angiver den aktivitetsregistrering, der ligger til grund for afregning mellem leverandør og kunde (fx antal behandlede fakturaer).

3 Modellen Det faste abonnement for både løn og regnskab afregnes efter lønsum Volumen for lønydelsen afregnes på baggrund af antallet af lønregistre Volumen for regnskabsydelsen afregnes på baggrund af antal købs- og salgsfakturaer (salgsfaktura vægtet med en faktor 0,5) Den forbrugte tid for både løn og regnskab afregnes som den samlede tidsregistrering på en institution ØSC ydelser Afregning 40% 60% Fast abonnement Variabel del ØSC løn VolumenTid Lønsum Fast abonnement Variabel del ØSC regnskab VolumenTid Lønsum ØSC kunder

4 Fordele Modellen har følgende fordele: Den er gennemskuelig og sikrer en vis grad af budgetsikkerhed Den kan skabe udgangspunkt for dialog om opgavetilrettelæggelsen og optimering driften Der er sammenhæng til ØSC servicemål, da der trækkes på samme data

5 Implementering Modellen implementeres i to tempi: I 2011 betaler ØSC institutionerne en ”a conto betaling” svarende til betalingsmodellen, hvorefter der korrigeres i forhold til de positive budgetreguleringer på TB 2011. I 2012 betaler ØSC institutionerne efter betalingsmodellen. De positive budgetreguleringer korrigeres på rammeudmeldingen for 2012. ØSC institutioner betaler i betalingsmodellen kvartalvis for ydelserne på institutionsniveau, og institutionerne vil blive opkrævet for løn- og regnskabsydelsen hver for sig. Priserne og dermed institutionernes samlede betalinger for 2011 ventes at foreligge ultimo 2010.

6 Kommunikation og kontakoplysninger Fra medio november vil der komme information om betalings- modellen på internettet og diverse kommunikationskanaler vil blive brugt til at ramme kunderne. For yderligere oplysninger kan man kontakte: Morten Bühlmann Intern Økonomi og service E-mail: mor@oes.dk, Tlf 3392 9171mor@oes.dk Mads Storgaard Intern Økonomi og service E-mail: mas@oes.dk, Tlf 3392 9119mas@oes.dk


Download ppt "Projekt betalingsmodel Formålet med projektet: Projektet har til formål at etablere en betalingsmodel, der kan afløse de nuværende positive budgetreguleringer."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google