Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Virksomhedsservice Mariagerfjord. Hvorfor? Det skal være NEMT og OVERSKUELIGT. Vi gør det HURTIGT og EFFEKTIVT for din virksomhed at håndtere personalemæssige.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Virksomhedsservice Mariagerfjord. Hvorfor? Det skal være NEMT og OVERSKUELIGT. Vi gør det HURTIGT og EFFEKTIVT for din virksomhed at håndtere personalemæssige."— Præsentationens transcript:

1 Virksomhedsservice Mariagerfjord

2 Hvorfor? Det skal være NEMT og OVERSKUELIGT. Vi gør det HURTIGT og EFFEKTIVT for din virksomhed at håndtere personalemæssige udfordringer.

3 Virksomhedsservice Mariagerfjord - Én indgang ET TELEFONNUMMER Virksomhedslinjen 97 11 33 62 Direkte og uden ventetid EN VIRKSOMHEDSKONSULENT Virksomhedens personlige konsulent Professionel og hurtig

4 Efterspørgselsorienteret tilgang

5 Kerneydelser Rekruttering Fastholdelse Uddannelse og opkvalificering Refusion og tilskud Krisehjælp

6 Rekruttering Rekruttering af nye medarbejdere fra ind- og udland Hjælp til kortlægning af behovet for arbejdskraft nu og i fremtiden Hjælp til brug af jobnet.dk Vejledning om udarbejdelse af stillingsannoncer Udarbejdelse af stillingsannoncer Stillingsopslag Udsøgning af CV Formidling på efterspurgt arbejdskraft

7 Fastholdelse Fastholdelse af medarbejdere på arbejdspladsen Undervisning i udarbejdelse af fraværs- og fastholdelsespolitik Undervisning i lovgivning på området Håndtering af sygefravær – hvordan gribes det an herunder sygesamtaler, fastholdelsesplan, Brug af mulighedserklæringer og frigørelsesattester, Hvilke muligheder der er for hjælp Hjælp til ”hands on” håndtering og sparring på specifikke medarbejdere Hjælpen kan ydes før, under og efter sygemelding.

8 Uddannelse og opkvalificering Uddannelse og opkvalificering af medarbejdere Hjælp til kortlægning og tilrettelæggelse af virksomhedernes behov for uddannelse og opkvalificering af medarbejdere Målrettet rådgivning ift. etablering af plan for virksomhedens uddannelse og opkvalificering af medarbejdere, herunder hjælpe virksomhederne med et øget kendskab til uddannelsesinstitutioner Iværksættelse af jobrotation

9 Refusion og tilskud Hurtigere refusion af arbejdsmarkedsrettede tilskud (løntilskud, rotationsydelse, voksenlærlingetilskud m.m.) Vejledning i digitale systemer på området.

10 Krisehjælp Hjælp til virksomheder, der er i krise eller lukningstruet Rådgivning om mulige hjælpeforanstaltninger til truede virksomheder Rådgivning og hjælp i forhold til arbejdsfordeling Assistance ved større afskedigelser

11 Hjemmeside Elektronisk Nyhedsbrev Hjemmeside adresse: virksomhedsservice.mariagerfjord.dk Tilmeld dig nyhedsbrevet Du vil herefter modtage nyhedsbrevet 4 gange årligt.


Download ppt "Virksomhedsservice Mariagerfjord. Hvorfor? Det skal være NEMT og OVERSKUELIGT. Vi gør det HURTIGT og EFFEKTIVT for din virksomhed at håndtere personalemæssige."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google