Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En plan for fremtiden Hvad vil vi være kendte for i fremtiden? Hvad skal vi gøre anderledes end i dag? Hvad er vi oppe imod?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En plan for fremtiden Hvad vil vi være kendte for i fremtiden? Hvad skal vi gøre anderledes end i dag? Hvad er vi oppe imod?"— Præsentationens transcript:

1 En plan for fremtiden Hvad vil vi være kendte for i fremtiden? Hvad skal vi gøre anderledes end i dag? Hvad er vi oppe imod?

2 En plan for fremtiden

3

4 En plan for fremtiden Fra drift til drivkraft Vi skal ikke blive et med opgaven! Men bruge egne kompetencer på nye måder.

5 En plan for fremtiden Vi gør det let at være borger og virksomhed i Danmark

6 En plan for fremtiden Det vi kan – vores viden Det vi gør – vores handlinger Det vi vil – vores holdninger

7 Hvad skal der til? Fokus på

8 Faglige kompetencer Vi er kompetente på alle niveauer Vi har et højt grunduddannelsesniveau Vi tager løbende kompetenceudvikling på alle niveauer Vi er specialister på mange områder Vi har tværfagligt fokus Hvad vil vi være kendte for i fremtiden?

9 Hvad skal vi gøre anderledes end i dag? Vi skal være åbne for, at kolleger periodisk er væk på uddannelse og lære at sætte pris på det. Vi skal sikre, at vi har en udviklingsplan med relevant efter- og videreuddannelse, der sikrer os en plads på det fremtidige arbejdsmarked. Vi skal have ret og pligt til uddannelse, efteruddannelse, at vedligeholde og udvikle vores kompetencer og til at forme og udvikle nuværende uddannelser.

10 Hvad skal vi gøre anderledes end i dag? Vores selvopfattelse/image Vi skal gå foran – tage opgaven. Vent ikke på den bliver tilbudt ”angrib – ikke forsvar”. Faglig stolthed. Vi skal have kompetenceprofiler der synliggør, hvem den fremtidige ”HK 'er” er. Hvad kræves der af faglige og personlige kompetencer.

11 En plan for fremtiden For HK/Kommunal’s medlemmer i Ballerup Kommune H

12 En plan for fremtiden Hvorfor kompetenceudvikling? Hvis du gerne vil gøre dig attraktiv på arbejdsmarkedet. Hvis du gerne vil sikre dig det bedste job. Hvis du gerne vil sikre dig en lønudvikling. Så tag på uddannelse – sæt det lange lys på Hvordan søger jeg pengene? Hvornår kan jeg søge? Hvilke uddannelser kan jeg søge? Hvem skal godkende min ansøgning?

13

14 En plan for fremtiden http://www.youtube.com/watch?v=JMxDxyO STJo


Download ppt "En plan for fremtiden Hvad vil vi være kendte for i fremtiden? Hvad skal vi gøre anderledes end i dag? Hvad er vi oppe imod?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google