Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Parcelhusejernes Landsforening  Er Danmarks eneste organisation for parcelhusejere  Der uafhængig af partipolitik, overfor offentligheden, regeringen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Parcelhusejernes Landsforening  Er Danmarks eneste organisation for parcelhusejere  Der uafhængig af partipolitik, overfor offentligheden, regeringen."— Præsentationens transcript:

1 Parcelhusejernes Landsforening  Er Danmarks eneste organisation for parcelhusejere  Der uafhængig af partipolitik, overfor offentligheden, regeringen og Folketinget.  Varetager parcelhusejeres forhold. Angivne kontingentsatser er gyldige for 2010 – der tages forbehold for ændringer af øvrige oplysninger. (Ved ”klik” med musen fortsætter præsentationen)

2 Vores formål er:  at varetage de fælles interesser, der knytter sig til ejerforholdet vedrørende parcelhuse  at virke for bortfald af enhver form for særbeskatning af boligen  at virke for bevarelsen af den private ejendomsret til fast ejendom  at samarbejde med øvrige grundejerorganisationer

3 Vores medlemskreds omfatter:  Grundejerforeninger  Sammenslutninger af grundejerforeninger  Vejlaug  Antenneforeninger  Enkeltmedlemmer (personlige medlemmer)

4 Vælg ”medlemsretning” Enkeltmedlem Grundejerforening Ud over en forening, der arbejder for at forbedre forholdene for de, der har valgt at eje deres eget hus, byder et medlemskab af PL også på andre fordele:

5 Fordele for enkeltmedlemmer:  Medlemsbladet ”Mit Hus” sendes direkte til din adresse med posten 4 gange årligt.  Adgang til gratis juridisk vejledning  Adgang til anden parcelhusejerrelateret rådgivning  Adgang til medlemsfordelsaftaler Et enkeltmedlemskab koster 225 kr. årligt.

6 Mit Hus  Bladet ”Mit Hus” er et informativt og alsidigt blad  ”Mit Hus” udkommer 4 gange årligt direkte til medlemmernes postadresser.  Abonnement og forsendelse er inkluderet i medlemskabet.

7 Vejledning Som enkeltmedlem i PL har du adgang til:  Juridisk vejledning –PL’s jurister og udvalg kan vurdere en evt. sag  Vejledningen omfatter ikke decideret sagsføring, men i et vist omfang også kontakt til offentlige myndigheder eller andre involverede parter.  Sager, der er opstået før medlemskabet, er som udgangspunkt ikke omfattet.  Parcelhusejerrelateret vejledning (klik her for at springe over fordele for foreninger)

8 Fordele for medlemmer af foreninger:  Medlemsbladet ”Mit Hus” direkte tilsendt til alle foreningens medlemmer 4 gange årligt med posten  Forsikringsdækning af grundejerforeningens typiske ansvar og bestyrelsens arbejde  Mulighed for at optage lån eller foretage opsparing til vejvedligeholdelse på særligt favorable vilkår (fortsættes)

9 …flere fordele for foreningsmedlemmer:  Adgang til at benytte PL-Service  Adgang til gratis juridisk vejledning for alle medlemmer af foreningen  Adgang til anden parcelhusejerrelateret rådgivning for alle medlemmer af foreningen  Adgang til medlemsfordelsaftaler For 2010 udgøres kontingent af et grundbeløb på 400 kr. plus 106 kr. pr. medlem. Hertil kommer forsikringspakken, der udgør 1.100 kr. årligt.

10 Mit Hus  Bladet ”Mit Hus” er et informativt og alsidigt blad til alle medlemmer  ”Mit Hus” udkommer 4 gange årligt  Abonnement og forsendelse til medlemmernes postadresser er inkluderet i medlemskabet.

11 Forsikringer  Alle medlemsforeninger i PL er omfattet af en kollektiv (pligtig) forsikringspakke  Bestyrelse og dermed foreningens medlemmer bliver hermed ansvarsdækket på mange områder for en lav præmie  Forsikringspakken omfatter: Arbejdsskadeforsikring Kautionsforsikring (underslæbsforsikring) Retshjælpsforsikring Erhvervsansvarsforsikring Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring Præmie for forsikringspakken udgør pt. 1.100 kr. årligt uanset antallet af medlemmer i foreningen. Forsikringspakken er kun for PL-medlemsforeninger og kan ikke opdeles.

12 Vejvedligeholdelse PL har indgået aftale med Nordea om fordelagtige vilkår for medlemsforeninger omkring lån til vejvedligeholdelse og opsparing. Formidling af kontakt sker via PL’s sekretariat

13 Ny grundejerforening?  Skal I oprette/genoplive en grundejerforening?  Har I brug for hjælp omkring –Lokalplaner –Vedtægter –Stiftende generalforsamling –Overdragelsesforretninger om fællesarealer –Etablering af vejlaug og vejfond  Forsikringsdækning af forening og bestyrelse … så ring 7020 1977 (9-15)og hør, hvad vi kan hjælpe jer med Eller send en e-mail til: sekretariat@parcelhus.dksekretariat@parcelhus.dk

14 Få yderligere oplysninger på www.parcelhus.dk Præsentationsshow er opdateret 08/03-2010


Download ppt "Parcelhusejernes Landsforening  Er Danmarks eneste organisation for parcelhusejere  Der uafhængig af partipolitik, overfor offentligheden, regeringen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google