Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod STEG KØD RIGTIGT Mørt ikke tørt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod STEG KØD RIGTIGT Mørt ikke tørt."— Præsentationens transcript:

1 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod STEG KØD RIGTIGT Mørt ikke tørt – stegning af kød

2 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Hvorfor skal kød tilberedes?

3 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem De 8 stegeråd 1.Dup kødet tørt med køkkenrulle 2.Drys kødet med salt og peber 3.Brug en pande med plan bund 4.Varm fedtstoffet rigtigt op. Følg opskriften trin for trin 5.Læg ikke for meget kød på panden ad gangen 6.Brun kødet hurtigt på begge sider ved god varme. Brug minutur 7.Skru ned til middelvarme og steg kødet færdigt 8.Lav en test så du kan se, om kødet er færdigt

4 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Hvilken varme?

5 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Eks. Stegning af svinekotelet

6 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Undersøg arbejd sammen to og to. en af jer steger en svinekotelet. Den anden tjekker, om stegningen udføres korrekt efter de 8 stegeråd for pandestegning. Giv karakter for præstationen, og fortæl, hvad din kammerat gjorde godt, og hvad han/hun skal huske næste gang!

7 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Ovnstegning Hvad steges i ovnen? Skinkemignon Svinekam med svær Okseculotte Tyndstegsfilet af okse And Kylling

8 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Stegetermometer Når du steger kød i en ovn skal du bruge stegetermometer – spidsen af føleren på termometeret skal sidde midt i stegen, hvor kødet er tykkest.

9 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Hvilke temperaturer?

10 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Diskussion Hvordan fungerer et stegetermometer? Hvilke typer af stegetermometre kender I? Hvorfor er det vigtigt at sætte stegetermometeret det rigtige sted?

11 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Links Læs mere om kød i Guide til danske råvarer på hjemkundskabsforum.dk Se videoer med tips og teknikker på hjemkundskabsforum.dk


Download ppt "Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod STEG KØD RIGTIGT Mørt ikke tørt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google