Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det."— Præsentationens transcript:

1 Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det password du har modtaget pr. mail

2 Lidt hjælp til hjemmesiden Når du er logget på, vil du, stadig i højre side se denne menu komme frem. Det første du bør gøre, er at rette dit password til et du selv vælger. Klik på ”Dine detaljer”. Herefter kan du Skrive og sende artikler til hjemmesiden ved at klikke på "Skriv artikel". Artiklen vil være tilgængelig når den er gennemset og godkendt!

3 Lidt hjælp til hjemmesiden Redigeringsruden ligner til forveksling ”Word”

4 Lidt hjælp til hjemmesiden Kigger du på den øverste røde menu, vil du se at der er fremkommet et nyt menupunkt, nemlig ”Forum”. Klik på ”Forum, og deltag i debatterne. Mer hjælp vil løbende blive tilføjet i takt med udvidelse af siden. Er der stadig spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Bo: 51 23 27 65


Download ppt "Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google