Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Overførsel af GSAK database til telefon med GDAK Første gang kan det godt være en smule besværligt, men vi opretter genveje så det fremover kan gøres med.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Overførsel af GSAK database til telefon med GDAK Første gang kan det godt være en smule besværligt, men vi opretter genveje så det fremover kan gøres med."— Præsentationens transcript:

1 Overførsel af GSAK database til telefon med GDAK Første gang kan det godt være en smule besværligt, men vi opretter genveje så det fremover kan gøres med ganske få tryk

2 I GSAK Først skal vi have fundet mappen med GSAK’s database. Det gøres lettest ved at trykke på fanebladet ”Værktøj” og derefter på ”Mappe finder”

3 I mappefinderen beder du om ”Databases”

4 Du får nu vist alle dine databaser, de kan alle lægges over i GDAK, i dette tilfælde nøjes vi med hoveddatabasen, som her er ”Default”

5 Vi ønsker at lave en genvej på skrivebordet, så derfor højreklikker vi og vælger ”Send til” ”Skrivebord (opret genvej)”

6 Vi har nu fået en genvej til den ønskede database på skrivebordet Denne kan med fordel omdøbes til GDAK så den er lettere at finde næste gang.

7 Vi skal nu overføre til telefonen. Det er vigtigt at GSAK er lukket, da databasen ellers ikke kan kopieres. Herfra og frem, er de handlinger som skal gøres hver gang GDAK skal opdateres. Tilslut telefonen. På skrivebordet åbnes genvejen til GSAK’s database.

8 I mappen er der 3 filer, det er filen ”sqlite.db3” vi skal have fat i. Kopier filen.

9 I stifinderen finder vi telefonen

10 Åben telefonen, der er en masse mapper, vi skal bruge mappen ”GDAK” åben den.

11 Her er der en mappe der hedder ”Default” åben den.

12 Her i mappen indsætter vi database-filen vi har kopieret fra GSAK. Højreklik og vælg indsæt. Når du får at vide at der allerede findes en fil med det navn, vælger du ”Kopier og erstat.

13 Du er nu færdig og har en opdateret database i GDAK på din telefon.


Download ppt "Overførsel af GSAK database til telefon med GDAK Første gang kan det godt være en smule besværligt, men vi opretter genveje så det fremover kan gøres med."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google