Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Brug af internet i 0.-1. klasse. Eleverne skal lære at logge sig på Ny Vejen Kommunes server. Eleverne skal lære at gå på nettet. Eleverne skal kunne åbne.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Brug af internet i 0.-1. klasse. Eleverne skal lære at logge sig på Ny Vejen Kommunes server. Eleverne skal lære at gå på nettet. Eleverne skal kunne åbne."— Præsentationens transcript:

1 Brug af internet i 0.-1. klasse. Eleverne skal lære at logge sig på Ny Vejen Kommunes server. Eleverne skal lære at gå på nettet. Eleverne skal kunne åbne hjemmesiden ”Dotbot”. Eleverne skal kunne finde flere hjemmesider under ”Klatremusen Kitty”. Eleverne skal kunne fortælle om hjemmesiden til de andre elever.

2 IT- faglige mål: At logge sig på og af computeren. At gå på nettet. At orientere sig på en hjemmeside. Dansk-faglige mål: Mundtlig fremførelse.

3 At logge sig på: Skriv brugernavn i det øverste felt. Skriv koden i det nederste felt. Klik på OK. Vent uden at røre tastaturet til I er kommet på. Dobbeltklik på mappe 11 (internet og mail). Dobbeltklik på ikonet internet. Skriv www.dotbot.dk i menulinien og tryk retur.www.dotbot.dk Klik på klatremusen Kitty. Klik videre ud på nettet.

4 For at støtte eleverne i den mundtlige fremførelse har vi givet dem følgende spørgsmål: Hvad sker der, når du klikker, hvor der kommer en hånd? Snak om, hvad I kan fortælle om denne hjemmeside. Hvad synes I om hjemmesiden? Hvad var sjovt og spændende?

5 At logge af: Klik på start. Klik på nøgle – lås med nøgle. Klik på log af.

6 Elever fremlægger på storskærm for klassen

7 1.b på Grønvangskolen i Vejen. Der er 26 elever i klassen. Det er første gang de skal logge sig på Vejen kommunes server. De har dog arbejdet med et trafikspil fra Tryg på computeren, da vi arbejdede med trafik i begyndelsen af skoleåret. Dengang blev computerne åbnet for eleverne med lærerens brugernavn og kode. Inden vi går til computerne har eleverne fået skrevet deres brugernavn og kode i deres lektiebøger og ved hjælp af storskærm fået forklaret hvordan de logger på,

8 Her ser vi 1. klasse på Lindknud skole. Det er ikke første gang eleverne stifter bekendtskab med computerne. Eleverne har været inde for at arbejde med både dansk – og matematikprogrammer, men det er første gang de skal på nettet.


Download ppt "Brug af internet i 0.-1. klasse. Eleverne skal lære at logge sig på Ny Vejen Kommunes server. Eleverne skal lære at gå på nettet. Eleverne skal kunne åbne."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google