Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Karsten Seeberg, Jyske Bank Afdelingsdirektør – HR Hjemsted Jyske Bank –4.300 ansatte heraf de 1.800 i Hjemstedet og datterselskaber IT medarbejdere udgør.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Karsten Seeberg, Jyske Bank Afdelingsdirektør – HR Hjemsted Jyske Bank –4.300 ansatte heraf de 1.800 i Hjemstedet og datterselskaber IT medarbejdere udgør."— Præsentationens transcript:

1 Karsten Seeberg, Jyske Bank Afdelingsdirektør – HR Hjemsted Jyske Bank –4.300 ansatte heraf de 1.800 i Hjemstedet og datterselskaber IT medarbejdere udgør ca. 500 heraf –120 bankafdelinger. 79 afdelinger i Hjemstedet.

2 Udvikling i mængde og sammensætning af udl. arbejdskraft Alle initiativer i retning af at skaffe yderligere arbejdskraft vil stoppe. –Specialister vil stadig kunne ansættes, men kun i meget begrænset omfang. –Primært på ansøgerens initiativ. –Forventer at de forholdsvis få ansættelser, der vil komme det næste år kan klares ved at ansætte personer, der i forvejen bor i landet. –Kan være forskel på IT og bank. Bank – helt lukket det næste år. IT – stadig få specialister Allerede ansatte (udenlandsk arbejdskraft). Vil blive behandlet på lige vilkår med alle øvrige medarbejdere. –Kvalifikationer, personlighed, ”udbytte”

3 Udenlandsk arbejdskraft: Tiltrækning/fastholdelse 2-5 år –Hvordan gør vi det attraktivt at arbejde i Danmark? Virksomhederne kan primært levere spændende arbejdsopgaver Nemt for medfølgende familie at kunne integrere sig i samfundet. Administrative lettelser i forbindelse med at skaffe nødvendige arbejds-/opholdstilladelser. Fx udvidelse af jobkortordningen. Nødvendigt med et miljø, der gør det attraktivt at være udlænding i Danmark. Det hjælper ikke at have de rigtige arbejdsopgaver, hvis medarbejderen ikke falder til socialt. –Hvordan fastholder vi den udenlandske arbejdskraft i en situation med lavkonjunktur og faldende beskæftigelse Samme svar som på kort sigt. Vi ansætter ikke for at sige dem op med kort varsel. Når de først er inde er det på lige vilkår med øvrige medarbejdere. Ved midlertidigt arbejde tager vi til Indien, Polen osv., hvor vi etablerer arbejdspladser af midlertidig karakter.


Download ppt "Karsten Seeberg, Jyske Bank Afdelingsdirektør – HR Hjemsted Jyske Bank –4.300 ansatte heraf de 1.800 i Hjemstedet og datterselskaber IT medarbejdere udgør."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google