Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Brugervejledning: Med inspiration fra Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt” har vi udviklet dette materiale til brug Ved afvikling af medarbejderudviklingssamtaler.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Brugervejledning: Med inspiration fra Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt” har vi udviklet dette materiale til brug Ved afvikling af medarbejderudviklingssamtaler."— Præsentationens transcript:

1 Brugervejledning: Med inspiration fra Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt” har vi udviklet dette materiale til brug Ved afvikling af medarbejderudviklingssamtaler – kaldet MUS. Side 2 omhandler den enkelte medarbejder og bruges ved den individuelle samtale. Side 3 er møntet på gruppen (stuen eller afdelingen) og bruges primært i gruppehenseende (GRUS). Forud for samtalen udleveres den relevante side i laminerede A3-formater. Derved danner det baggrunend for selve samtalen og placeres under samtalen synligt på bordet. Desuden har medarbejderen - eller gruppen - modtaget posters i forskellig farver, hvorpå der forud for samtalen påføres relevante notater til understøttelse af de fire områder. Disse posters kan så klistres på det laminerede materiale. Undervejs kan udbyttet af samtalen indføres i referat-skemaerne (s. 4 og 5), hvor det er medarbejderen eller ved GRUS gruppen selv, der bliver ansvarlig for at påføre udviklingspunkter, pejlemærker og en handleplan for den konkrete indsats. God fornøjelse med arbejdet. Arbejdsredskab MUS - Med inspiration fra Prof. Psyk. Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt”.

2 Arbejdsredskab MUS Den personlige professionelle DIG Om dine kompetencer, dine stærke sider - Og hvor du gerne vil udvikles Om at være på vej - Din personlige retning for dit arbejdsliv Om det at høre til - At føle sig som en del af fællesskabet Om din personlige ballast - Hvad har du med ”i rygsækken”..?? - Og hvordan kommer det i spil..?? Aktuelt selvsyn Hvordan ser jeg mig selv i mit arbejdsliv..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan vil jeg gerne se mig selv i mit arbejdsliv..?? Aktuelt selvsyn Hvordan ser jeg lige nu mening og fremtid i mit arbejdsliv..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan ønsker jeg at se mening og fremtid i mit arbejdsliv..?? Aktuelt selvsyn Hvordan støttes og udfordres jeg i mit arbejdsliv..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan vil jeg gerne støttes og udfordres i mit arbejdsliv..?? Aktuelt selvsyn Hvordan oplever jeg at høre til på min stue hhv. vores afdeling..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan vil jeg ønske at høre til på min stue hhv. vores afdeling..?? - Med inspiration fra Prof. Psyk. Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt”.

3 Arbejdsredskab MUS Jer som gruppe Om jeres kompetencer, jeres stærke sider - Og hvor I gerne vil udvikles Om at være på vej - Jeres personlige retning for arbejdslivet Om det at høre til - At føle sig som en del af fællesskabet Om jeres personlige ballast - Hvad har I med ”i rygsækken”..?? - Og hvordan kommer det i spil..?? Aktuelt selvsyn Hvordan ser vi os selv i vores arbejdsliv..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan vil vi gerne se os selv i vores arbejdsliv..?? Aktuelt selvsyn Hvordan ser vi lige nu mening og fremtid i vores arbejdsliv..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan ønsker vi at se mening og fremtid i vores arbejdsliv..?? Aktuelt selvsyn Hvordan støttes og udfordres vi i vores arbejdsliv..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan vil jeg gerne støttes og udfordres i mit arbejdsliv..?? Aktuelt selvsyn Hvordan oplever vi at høre til i vores afdeling hhv. dagtilbud..?? Ønskeligt selvsyn Hvordan vil vi ønske at høre til i vores afdeling hhv. dagtilbud..?? - Med inspiration fra Prof. Psyk. Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt”.

4 Referatskema Den personlige professionelle DIG Arbejdsredskab MUS - Med inspiration fra Prof. Psyk. Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt”. Opmærksomhedspunkter hhv. udviklingspunkter Indikatorer og pejlemærker Handleplan med tidsangivelse

5 Referatskema Jer som gruppe Arbejdsredskab MUS - Med inspiration fra Prof. Psyk. Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt”. Opmærksomhedspunkter hhv. udviklingspunkter Indikatorer og pejlemærker Handleplan med tidsangivelse


Download ppt "Brugervejledning: Med inspiration fra Jan Tønnesvangs teorier om ”Psykologisk ilt” har vi udviklet dette materiale til brug Ved afvikling af medarbejderudviklingssamtaler."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google