Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mission Digital kvalitetssikring med Fotodok. Mission Så nemt er det at bruge FotoDok For at anvende FotoDok på en ny byggesag skal følgende nemme trin.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mission Digital kvalitetssikring med Fotodok. Mission Så nemt er det at bruge FotoDok For at anvende FotoDok på en ny byggesag skal følgende nemme trin."— Præsentationens transcript:

1 Mission Digital kvalitetssikring med Fotodok

2 Mission Så nemt er det at bruge FotoDok For at anvende FotoDok på en ny byggesag skal følgende nemme trin udføres: Trin 1: På FotoDok-hjemmesiden opretter I et nyt projekt til byggesagen og definerer hvilken typer af information der skal kunne tilknyttes hvert billede. Eksempler kan f.eks. være "Husnummer", "Rum" og "Beskrivelse". Ved oprettelse af et nyt projekt er det nemt at genbruge informationer fra tidligere projekter. Trin 2: Ude på byggepladsen downloades informationerne om det nye projekt direkte til mobiltelefonen via mobilnetværket.

3 Mission Så nemt er det at bruge FotoDok Trin 4: Når et billede med tilhørende tekst gemmes, sendes det via mobilnetværket automatisk op til projektets FotoDok-hjemmeside, hvor det bliver modtaget og gemt sikkert. Herefter behøver personen på byggepladsen ikke at foretage sig mere. Trin 3: Når et stykke arbejde skal fotodokumenteres benyttes programmet på mobiltelefonen til at tage et billede, og via valg i lister tilføjes den relevante tekst nemt og hurtigt. Hvis der er behov for at tilføje en ny tekst, som ikke allerede er defineret, kan dette gøres via mobiltelefonens tastatur.

4 Mission Så nemt er det at bruge FotoDok Trin 5: Få minutter efter at billedet og tekst er gemt, er begge dele nu tilgængeligt på hjemmesiden via en internet-forbundet pc. Dermed kan der fra kontoret nemt følges med i fremdriften på pladsen. Samtidigt kan alle eller udvalgte billeder med tekst ved et klik på en knap hentes ned som Word-dokument, som kan printes ud eller sendes videre.

5 Mission Gå til siden: www.fotodok.dk Log-in udleveres af underviser

6 Mission Navn på byggesag

7 Mission Navn på byggesag

8 Mission Bygningsdel/husnummer

9 Mission Hvad skal det kontrolleres

10 Mission Hvad skal det kontrolleres

11 Mission Hvordan skal det kontrolleres

12 Mission Hvordan skal det kontrolleres

13 Mission Kontrolniveau

14 Mission Tag billede af bygningsdelen som skal kvalitetssikres og send registreringen Tag billede Send registreringen

15 Mission Udfærdigelse af dokumentation

16 Mission Færdig dokumentation Vær opmærksom på billedretning. Vendes kamera på højkant fylder billede meget i word-dokumentet Og tilsvarende mindre hvis billedet tages vandret


Download ppt "Mission Digital kvalitetssikring med Fotodok. Mission Så nemt er det at bruge FotoDok For at anvende FotoDok på en ny byggesag skal følgende nemme trin."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google