Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Fremtidens jagthundeindsats. Formål Sikre at DJ`s engagement i jagthundearbejdet målrettes så mange af DJ´s medlemmer som muligt. Samt At DJ´s jagthundearbejde.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Fremtidens jagthundeindsats. Formål Sikre at DJ`s engagement i jagthundearbejdet målrettes så mange af DJ´s medlemmer som muligt. Samt At DJ´s jagthundearbejde."— Præsentationens transcript:

1 Fremtidens jagthundeindsats

2 Formål Sikre at DJ`s engagement i jagthundearbejdet målrettes så mange af DJ´s medlemmer som muligt. Samt At DJ´s jagthundearbejde målrettes en effektiv jagthund, der er trænet iht. tidssvarende og anerkendte træningsprincipper med afsæt i ”positiv indlæring”.

3 Eliten måske 500 Bredden Måske 30000-40000 hundeejere Markprøvesegmentet Måske 3-5000

4 Nuværende Hundeudvalg Jagthundeudvalg Politisk udvalg Kredsens Koordinatorer Kredsundervisere PRØVEUDVALG Aktivitets udvalg

5 Prøveudvalget Valgt i kredsen Afholdelse af prøver Udvikling af prøvesystemer Kommunikation omkring prøver og resultater Repræsentere DJ i DJU Formand for udvalget medlem af jagthundeudvalget Bemærk kommissorium er et oplæg.

6 Jagthunde udvalget. Politisk valgt Hunde-/racefaglig kompetence Uddannelse af instruktører Udvikling Rådgivning af lokalafdelinger Kommunikation HB medlem er formand for udvalget Udvalgsmedlemmer udpeges med hensyntagen til faglig viden og raceinteresser.

7 Kredsundervisere Undervisning Uddannelse Kommunikation Faglig bistand og rådgivning Udvikling 2 kredsundervisere fra hver kreds. (1 på Bornholm)

8 Sept/Okt. 2015 Orientering af Udvalgsformand og hundeudvalg Okt. 2015 Nedsætte nyt jagthundeudvalg. Okt/nov. 2015 Kommunikation Tillidsfolk Kredsformænd Prøveleder m.m. nov. 2015 1. Møde i udvalgene. kommisorium nov. 2015 Workshop med begge udvalg Gennemgang af de to gange kommissorium Dec. 2015 Artikel i jæger Artikel på hjemmeside 2016 Udvælgelse af kredsundervisere og udd. af disse Foreløbig tidsplan.

9 Ramme for Hundearbejdet Hundearbejdet i DJ sikres en positiv udvikling, der skal fremtidssikre den målrettede træning af jagthunde. Det fremadrettede hundearbejde i DJ favner bredden og sikrer eliten. Det fremadrettede hundearbejde sikrer et bredt kursusudbud og relevante prøver på alle niveauer og for alle jagthunde. Alt kommunikation sker ud fra en DJ-synsvinkel Vi justerer hundearbejdets retning for at sikre gode og veltrænede jagthunde i DJ´s regi. Vi ønsker ikke at påvirke udviklingen i andre forbund eller klubber. Der er ingen skjulte dagsordener, og vi ser frem til et stærkt samarbejde med både DKK, DJU og FJD. Kontekst (Sammenhæng)


Download ppt "Fremtidens jagthundeindsats. Formål Sikre at DJ`s engagement i jagthundearbejdet målrettes så mange af DJ´s medlemmer som muligt. Samt At DJ´s jagthundearbejde."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google