Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1 Biophilia. Biophilia på 45 minutter Hvad er Biophilia Nordic? Præsentation af det danske undervisningsforløb: At svæve Workshops ved bordene - afprøvning.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1 Biophilia. Biophilia på 45 minutter Hvad er Biophilia Nordic? Præsentation af det danske undervisningsforløb: At svæve Workshops ved bordene - afprøvning."— Præsentationens transcript:

1 1 Biophilia

2 Biophilia på 45 minutter Hvad er Biophilia Nordic? Præsentation af det danske undervisningsforløb: At svæve Workshops ved bordene - afprøvning af værksteder At svæve-sangen Tid til spørgsmål 2

3 Biophilia 3 Biophilia er et Islandsk projekt, som de sidste 2 år har været støttet af Nordisk Ministerråd til at spredes til de Nordiske land. Det betyder, at der i dag udvikles undervisning på skoler i Norge, Sverige, Finland, på Ålandsøerne, Færøerne og Grønland og i Danmark.

4 Biophilias udgangspunkt 4 Biophilia handler om udvikling af undervisning i musik og naturfag, hvor Biophilia apps danner baggrund for kreativ leg med musikskabelse på iPads. Bjørks sange handler om naturvidenskabelige fænomener og teksten i hendes sange skaber forbindelse til naturvidenskabelige temaer som sol og månens bevægelse, mønstre, DNA, virus mv.

5 I Danmark: At svæve 5 Herfra har de forskellige lande eksperimenteret videre med undervisning i de to fag i samspil. I Danmark har studerende fra læreruddannelsen i Nordjylland udviklet et undervisningsforløb og været ude på en skole for at gennemføre en temauge med Biophilia. Undervisningens fælles tema har været: At svæve. Billede fra At svæve

6 6 Undervisningsforløb: At svæve 3 dobbeltlektioner i musik 3 dobbeltlektioner i naturfag 1 fælles afslutning

7 At svæve 7 Fælles intro N/T 2 Musik 1 N/T 1

8 At svæve 8 Musik 2 N/T 3 Musik 3 Fælles Afslutning

9 Præsentation af ”At svæve” 9 Papirflyvere Musik Biophilia app Lydbølger Molekylers bevægelse Billede fra musik


Download ppt "1 Biophilia. Biophilia på 45 minutter Hvad er Biophilia Nordic? Præsentation af det danske undervisningsforløb: At svæve Workshops ved bordene - afprøvning."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google