Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Brugergrænseflade 2.5k Daniel P, Cebrail og Patrick.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Brugergrænseflade 2.5k Daniel P, Cebrail og Patrick."— Præsentationens transcript:

1 Brugergrænseflade 2.5k Daniel P, Cebrail og Patrick

2 Brugergrænseflade ● Vores brugergrænseflade er et webbaseret bookingsystem, udviklet af os til en fiktiv restaurant

3 Brugervenlighed er vigtigt ● Ideen med brugerfladen er at udvikle et booking system der er let og overskueligt for den brede befolkning, så man kan bruge systemet uden at være IT-ekspert.

4 Målgruppe ● Målgruppe: 18-60 årige erhvervsdrivende. ● Vores målgruppe er alle former for restaurationsejere som ikke har teknisk erfaring og tid til selv at udvikle et online booking system. Istedet kan de altså anskaffe sig et system udviklet af os. Krav til produkt: En grafisk brugerflade som tydeligt indikerer hvad man har med at gøre. Eftersom vores produkt henvender sig til erhvervsdrivende uden den store tekniske erfaring skal vores produkt kunne varetage de krævede tekniske opgaver samtidig med at en alm. person skal kunne betjene systemet uden problemer.

5 Funktion ● Grænsefladen virker ved at man har en oversigt over alle restaurantens borde og bagefter har mulighed for at booke et evt. ledigt bord. ● Man kan også se hvilke borde der ER optaget og hvor lang tid de er optaget til

6 Udvikling af interface ● Step 1

7 Udvikling af interface Step 2

8 Udvikling af interface Step 3

9 Udvikling af interface Step 4

10 Udvikling af interface Step 5 Stadig skitse-basis

11 Udvikling af interface Step 6

12 Udvikling af interface Step 7

13 Videre udvikling af interface Step 8 Ved tryk på optaget knap vil der I venstre side komme nærmere information omkring reservationen Step 9 Informationsboks I højre side skal ligesom resten af siden være dynamisk og køre med SQL fra en database.

14 Videreudvikling af interface Step 10 Reservation med navn, tlf. Nummer og andet. Step 11 Besked sendes I form af email/sms til restaurationsejer ved gennemført reservation


Download ppt "Brugergrænseflade 2.5k Daniel P, Cebrail og Patrick."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google