Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Aalborg Energicenter A/S Aalborg Energicenter A/S hvad er det? AEAS sørger for oprettelse af en platform i EnergyKey inden 1. september 2016. AEAS vil.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Aalborg Energicenter A/S Aalborg Energicenter A/S hvad er det? AEAS sørger for oprettelse af en platform i EnergyKey inden 1. september 2016. AEAS vil."— Præsentationens transcript:

1 Aalborg Energicenter A/S Aalborg Energicenter A/S hvad er det? AEAS sørger for oprettelse af en platform i EnergyKey inden 1. september 2016. AEAS vil en gang om året trække 10 butikker ud til besøg baseret på et stort eller afvigende energiforbrug, første gang i januar 2017. AEAS udarbejder og leverer materiale om brug og rådgivning af ovenstående platform, og om muligheder for at realisere og indberette energibesparelser.

2 Energibesparelser Aalborg Energicenter A/S indgår et samarbejde med den enkelte butik, om de energibesparelser der findes og mulighederne for at få tilskud.

3 EnergyKey Hvad er EnergyKey? Hvad kan EnergyKey?

4 EnergyKey er et energistyringsprogram udviklet specielt til energiområdet. EnergyKey er dermed et værktøj, som hjælper os med at holde styr på en bygnings el-, varme- og vand-forbrug.

5 I EnergyKey ses de fjern- eller manuelle aflæste hovedmålere som er tilknyttet en bestemt bygning.

6 Hvis man ser på den enkelte måler, fx en fjernvarmemåler, kan man se forbruget af fjernvarme og afkølingen af fjernvarmevandet. I eksemplerne herunder er der taget udgangspunkt i fjernaflæste målere.

7 Fjernvarme i en børnehave i år indtil nu.

8 Fjernvarme i børnehaven i maj måned.

9 Fjernvarme d. 18 maj i børnehaven.

10 Vandforbruget i en børnehave. I april måned. En lukkedag i bededags- ferien.

11 Elforbruget i en børnehave i april.

12 Lørdag i bededagsferien – børnehaven var lukket.


Download ppt "Aalborg Energicenter A/S Aalborg Energicenter A/S hvad er det? AEAS sørger for oprettelse af en platform i EnergyKey inden 1. september 2016. AEAS vil."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google