Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Thomas Albrechtsen Salgs- og markedsføringsansvarlig Aktiv Danmark v. Dansk Turismefremme Ansvarlig for Bed+Bike i Danmark.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Thomas Albrechtsen Salgs- og markedsføringsansvarlig Aktiv Danmark v. Dansk Turismefremme Ansvarlig for Bed+Bike i Danmark."— Præsentationens transcript:

1 Thomas Albrechtsen Salgs- og markedsføringsansvarlig Aktiv Danmark v. Dansk Turismefremme Ansvarlig for Bed+Bike i Danmark

2 Es war einmal – 1995 Panorama: Powered by Cycling Aktiv Danmark Lidt historie:

3 Årets cykelturismeløsning 2015!

4 Hvad er Bed+Bike ?

5 En cykelturismeordning: En certificeringsordning Et brand Formål: (1.) At øge profitten for overnatningssteder og aktører engageret i cykelturisme, ved at øge kvaliteten af produktet og markedsføre dette, (2.) og herved også udvikle cykelturismen i Danmark generelt.

6 Grundfilosofien: ”Når man er på cykeltur, er det rart at kunne stille cyklen i et aflåst skur for natten. Det er også godt at kunne låne en pumpe, sådan at dækkene er toptunede til dagens etape. Eller måske låne lidt værktøj. Cykelferien bliver så meget bedre, når man ved, at overnatningsstedet har de faciliteter, man har brug for som cyklist.”

7 Cykelvenlige overnatningssteder tilbyder som standard at: Gæster er velkomne til kun at blive én nat Stedet tilbyder sikker opbevaring af cykler Det er muligt at tørre vådt tøj samt udstyr De vigtigste værktøjer er til rådighed for simple cykelreparationer (I tilfælde af alvorlige skader på cyklen, henvises der til den nærmeste cykelforhandler) Der skal være informationsmateriale tilgængeligt, såsom lokale cykelkort og ruter der viser områdets muligheder samt køreplaner til bus og tog Der skal være mulighed for at bestille en sund morgenmad

8 Ekstra services hos cykelvenlige overnatningssteder, hvor mindst to af følgende skal tilbydes: Information om ankomst med offentlig transport Shuttle-service for gæsterne til og fra overnatningsstedet Udlejning af kvalitetscykler Dagsture for cyklister Baggagetransport fra sidste og/eller til næste overnatningssted Mulighed for at booke overnatninger. Vigtige reservedele Information om næste overnatningssted Madpakke Gæstebog for cyklister

9 Hvordan kan Bed+Bike hjælpe aktøren?

10 Hør det fra aktøren selv:

11 Hvordan kan Bed+Bike hjælpe aktøren? 1.Anerkendt certificeringsordning som repræsenterer et cykelturismeprodukt af høj kvalitet. 2.Giver virksomheder store markedsføringsfordele overfor tysksprogede gæster, da disse allerede har stort kendskab til Bed+Bike (i Østrig, Luxembourg og Schweiz er Bed+Bike også indført). Halvdelen af Danmarks cykelgæster kommer fra Tyskland!

12 Hvordan kan Bed+Bike hjælpe aktøren? 4.Markedsføring på siderne bed+bike.dk og bettundbike.de og på messerne i Tyskland, Norge og Danmark 5.Udviklingstilbud (f.eks. kurser i hvordan man sælger til cykelturister eller netværksmøder etc. 6. Nyhedsbreve med markedsføringstilbud, tips og tricks til din egen markedsføring + relevante cykelturismenyheder for din virksomhed 7. Repræsenteret i bestyrelsen for Dansk Cykelturisme sammen med Cyklistforbundet, Visit Denmark mfl.

13 Bliv certificeret Bed+Bike overnatningssted Årligt medlemskab af prisvindende ordning! Del af en stærk internationalt kendt kvalitetsordning Markedsføring på www.bedplusbike.dk og www.bettundbike.dewww.bedplusbike.dkwww.bettundbike.de Med på messerne i Danmark, Tyskland og Norge Annoncer billigt i Danmarks største Aktiv ferie magasin Udviklingstilbud: kurser/netværksdage Udviklingstilbud: nye tiltag (Dansk cykelturisme) Bed+Bike nyhedsbreve Kun 2.000,- kr!

14 153 Bed+Bike certificerede overnatningssteder!

15 Thomas Albrechtsen Salgs- og markedsføringsansvarlig Bed+Bike, Aktiv Danmark v. Dansk Turismefremme Tlf: 52583650 Mail: mail@aktivdanmark.dk Tak for jeres tid!


Download ppt "Thomas Albrechtsen Salgs- og markedsføringsansvarlig Aktiv Danmark v. Dansk Turismefremme Ansvarlig for Bed+Bike i Danmark."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google