Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Studieretningsopgaven i 2.g 2016. Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Studieretningsopgaven i 2.g 2016. Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene."— Præsentationens transcript:

1 Studieretningsopgaven i 2.g 2016

2 Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene kan betragtes som en generalprøve på studieretningsprojektet i 3.g. Der stilles krav om formalia (noter, litteraturliste) Resume på engelsk. Det tilstræbes at opgaveformuleringen ligner den, der vil blive anvendt i studieretningsprojektet i 3.g.

3 Valg af fag Klasses lærere afgør ud fra faglige hensyn om opgaven skrives i 2 eller 3 af studieretningsfagene. Der er altså ikke krav om at fagene dækker forskellige fakulteter.

4 Blanket Afleveres senest d. 15. februar kl.10.00 i Lectio. I finder valgblanketten via jeres Lectio-forside.

5 Blanket

6 Opgaveformulering I kan forvente at få opgaveformuleringen udleveret 14 dage før afleveringsdagen. Afhængigt af lærernes faglige vurdering kan der være flere opgaveformuleringer I kan vælge imellem. Ud fra denne opgaveformulering skal du selvstændigt ”vinkle” og besvare din opgave. Alle skriver deres egen opgave, trods samme opgaveformulering. Opgaveformuleringen indeholder et godt problem, der kan være svært at løse. Et godt problem nødvendiggør derfor dybere undersøgelse, analyse, vurdering og diskussion.

7 Skrivedage Der er skrivedage mandag d. 7. marts og tirsdag d. 8. marts, hvor der ikke er planlagt almindelige skematimer. Der er skrivecafé i lokale 108 begge dage. Opgaven afleveres tirsdag d. 8/3 – 2016 kl. 15 i Lectio – følg linket på din Lectio-forside.

8 Pjecen Findes på skolens hjemmeside under S-toget. Indeholder alle vigtige oplysninger om SRO – fx: – Formål. – Opgavebesvarelsen: omfang, litteraturliste, noter, resumé på engelsk. – Forberedelsesdage, opgaveformulering, opgaveperioden, snyd, sygdom, aflevering, bedømmelse. Pjece og PowerPoint ligger på skolens hjemmesiden.

9


Download ppt "Studieretningsopgaven i 2.g 2016. Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google