Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kristi Himmelfart hele året! Menighedsundervisning 1. maj 2016.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kristi Himmelfart hele året! Menighedsundervisning 1. maj 2016."— Præsentationens transcript:

1 Kristi Himmelfart hele året! Menighedsundervisning 1. maj 2016

2 Kristi Himmelfart  tre minutter: Hvad er vigtigt at få snakket om?

3 Første streg: Mission Completed! Hebr 1,1ff: ”Mangfoldige gange og på mangfoldige måder har Gud i fortiden talt til fædrene gennem profeterne, men nu ved dagenes ende har han talt til os gennem sin søn…”

4 Anden streg: Tilgivelse er nutid og fremtid 1 Joh 2,1ff: Mine børn, dette skriver jeg til jer, for at I ikke skal synde. Men hvis nogen synder, har vi en talsmand hos Faderen, Jesus Kristus, den retfærdige; han er et sonoffer for vore synder, og ikke blot for vore, men for hele verdens synder. Samme pointe: Joh 16,10; Rom 8,34; Hebr kap 7-8-9 Aftryk i fadervor og trosbekendelsen…

5 Tredje streg: Jesus kom tættere på ved himmelfarten! Matt 18,20: ”For hvor to eller tre er forsamlet i mit navn, dér er jeg midt iblandt dem.” Joh 14,18: ”Jeg vil ikke efterlade jer faderløse, jeg kommer til jer…” Rom 8,10: ”Men når Kristus er i jer…”

6 Citat om tredje streg: ”Guds højre hånd (Kristus) er alle steder i alle ting” (Martin Luther)

7

8 Fjerde streg: ”Himmelfarten er menneskets ophøjelse” 1 Tim 2,5: ” For der er én Gud og én formidler mellem Gud og mennesker, mennesket Kristus Jesus” Så stort er det at være menneske, at det vil Guds evige søn være sammen med os for altid…

9 Femte streg: ” Nu er det missionens tid”  den tar’ vi på torsdag…

10 Kristi Himmelfart er  et hvilepunkt  et fornyelsessted  et nærvær  en æresbevisning til os  en opgave  (stikordet til en fortsættelse)

11 En gammeltestamentlig salme om himmelfarten: 110  Herren sagde til min herre: »Sæt dig ved min højre hånd, indtil jeg får lagt dine fjender som en skammel for dine fødder!«  Dit magtfulde scepter rækker Herren fra Zion, hersk midt blandt dine fjender! Dit folk møder villigt frem på din kampdag.  »På hellige bjerge har jeg født dig som dug af morgenrødens moderskød.«  Herren har svoret og angrer det ikke: »Du er præst for evigt på Melkisedeks vis.«  Herren er ved din højre side, på sin vredes dag knuser han konger. Han holder dom blandt folkene, han dynger ligene op, han knuser hoveder ud over den vide jord.  Af bækken ved vejen drikker han, derfor kan han løfte hovedet.


Download ppt "Kristi Himmelfart hele året! Menighedsundervisning 1. maj 2016."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google