Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

VELKOMMEN Til Ikast Nordre Skole (DOF) og SFO (DUF)

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "VELKOMMEN Til Ikast Nordre Skole (DOF) og SFO (DUF)"— Præsentationens transcript:

1 VELKOMMEN Til Ikast Nordre Skole (DOF) og SFO (DUF)

2 Program for i aften -Sang -Præsentation -Tre grupper á 20 minutter Anne Marie og Dorthe fortæller om skoleparathed og dagligdag i klassen Karen og Verena fortæller om hverdagen i DUF’en Jane og Bo fortæller om vores organisation og om PALS her -Klassedannelse -SGU -Vigtige datoer -Tak for i aften (evt. rundvisning for nye)

3 Sang Blæsten kan man ikke få at se. Det’ der ikke no’et at gøre ve’. Men når møllen rigtigt svinger rundt med sine store vinger, så’ det let at gætte at det blæser. Blæsten kan man ikke få at se. Det’ der ikke no’et at gøre ve’. Men når støv og visne blade flyver rundt på vej og gade, så’ det let at gætte at det blæser. Blæsten kan man ikke få at se. Det’ der ikke noget at gøre ve’. Men når luften rigtig suser, og når alle træer bruser, så det let at gætte at det blæser.

4 (kaffe og kuverter) Ikast Nordre Skole En stor organisation Førskolegruppe (vil forandre sig) Østfløj 0.-2. klasse Midtfløj 3.-6. klasse Vestfløj 7.-9. klasse Klasser for elever i særligt tilbud DUF1 Hagelskærvej DUF2 Ungdomsgården Pumaerne og Klubben (KK)

5 En PALS skole Positiv Adfærd Læring Samspil

6 Hensigten med PALS styrke børns sociale kompetencer afhjælpe problemadfærd gennem forebyggende strategier gå fra ”Du må ikke” til ”Jeg må gerne...” overføre færdigheder til nye situationer

7 Hvilke sociale kompetencer? Vi lægger vægt på disse tre: Respekt Ansvar Omsorg (De tre suppleres i værdigrundlaget af ildhu, mangfoldighed, humor/glæde, livsmod og kreativitet) De tre kompetencer afspejles i vores forventningsoversigt:

8 Respekt

9 PALS komponenter Definere forventninger og ønsket adfærd Lære forventninger og ønsket adfærd Effektive og gode beskeder Ros/opmuntring/belønning (5:1) Positiv involvering Vejledning - Tilsyn – Opfølgning Grænsesætning/forudsigelige konsekvenser (1:5) Problemløsning Regulering af følelser Kortlægning og vurdering af adfærd

10 Klassedannelser Med i overvejelserne: -Børnehavernes beskrivelse af den enkelte -DUF’ens oplevelser -Snak med det enkelte barn -Forældreinformationer Der kan forekomme ændringer i klassernes dannelse i løbet af efteråret.

11 SGU Sportslig Grunduddannelse Et tilvalg for den enkelte elev, hvor det idrætslige, det faglige og det sociale går hånd i hånd! Mere på infomødet 30/11! Ekstra idræt og motion på skemaet - 2 lektioner med faget idræt - 4 SGU-lektioner Bred motorisk grunduddannelse - Atletik og gymnastik, motorik, teknik, balance, koordination - Kendskab til flere forskellige idrætsgrene

12 Vigtige datoer Indskrivning via nettet d. 1/11-2014 til 30/11-2015 (se folder) Infomøde om SGU d. 30/11 kl. 17.00 Indskrivningsmøde d. 31. marts Forældremøde d. 12. maj DUF-Åbent hus og besøgsdage d. 26/5 og 14/6 Start efter sommerferien i DUF d. 1. august 1.Skoledag i DOF d. 8. august Spørgsmål?

13 Tak for i aften! Mulighed for rundvisning på skolen…


Download ppt "VELKOMMEN Til Ikast Nordre Skole (DOF) og SFO (DUF)"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google