Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvis du vil køre i bil eller bus til Italien. Skal du igennem Danmark. Og derefter Tyskland. og så igennem lidt af Italien til du når destinationen. Det.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvis du vil køre i bil eller bus til Italien. Skal du igennem Danmark. Og derefter Tyskland. og så igennem lidt af Italien til du når destinationen. Det."— Præsentationens transcript:

1

2 Hvis du vil køre i bil eller bus til Italien. Skal du igennem Danmark. Og derefter Tyskland. og så igennem lidt af Italien til du når destinationen. Det vil tage cirka 19t og 49 min hvis du ikke stopper på vejen. Hvis du skal sove på hotel også kører videre er der mange gode hoteller i Tyskland. Hvis du vil flyve til Italien. Fra København til Rom for eksempel. Er rejsetiden i fly 2 t 25 min. Man kan også få mad på flyet priserne svinger lidt det kommer an på hvornår du bestiller og hvilket fly du bestiller. Der er mange flyselskaber jeg anbefaler Startour fordi at jeg selv har rejst med det flyselskab.

3 Arealet af Italien er 301.338 Km. Danmark kan være inde i Italien 7 gange så Italien er meget stort. Der er også mange flere indbyggere i Italien end i Danmark. Der er 60,78 millioner indbyggere i Italien. Og der er kun 5,63 millioner indbyggere i Danmark.

4 Italy bordering France, Austria and Slovenia. There are two small states in Italy. Land is located in southern Europe. And means that the temperature is not cold. But not so hot that is just between them. Italien grænser op mod Frankrig, Østrig og Slovenien. Der er to små stater i Italien. Land ligger i det sydlige Europa. Og vil sige, at temperaturen ikke er koldt. Men heller ikke for varmt at er lige mellem dem.

5 Temperaturerne er meget forskellige i Italien. I Alperne kan der være meget koldt. Den kan komme helt ned til -20 grader om vinteren. Men ved kysterne er der varmere og den kan kommer op på 10 grader varmt om vinteren. Om sommeren er der ca. 24-25 grader varmt i Italien. Men hvis der er hedebølge, kan der blive over 40 grader varmt.

6 I Italien er der mange forskellige dyrearter der er næsten 57.000 forskellige. Der er mange forskellige levesteder hvor dyrene kan tilpasse sig. Der er mange bjerge og dale. Og temperaturerne kan være kolde nogle steder og varme andre steder. Derfor er der mange forskellige steder, hvor dyrene kan leve. Der er mange forskellige planter i Italien. Det kan der være flere grunde til. For eksempel er det meget koldt i bjergene. Det er der nogle planter, som godt kan lide. I Syditalien er det meget varmt. Det er der andre planter, som kan lide. Der er også mange forskellige landskaber i Italien hvor der også gror mange planter.

7 Milano Under 2. verdenskrig blev Milano næsten ødelagt af kraftige bombardementer, men er siden blevet repareret og skinner i dag som en af de rigeste byer i Europa. Pisa Den by som er rigtig fascinerende er uden tvivl Pisa de har nemlig Det Skæve Tårn. De fleste har set det på enten film eller billede, men at stå der selv og se tårnet, der allerede begyndte at hælde kort, er noget helt, helt specielt. Den glemte by Pompeii Pompeii var engang hjemsted for mange romere, men i år 79 blev byen begravet under lava fra Vesuvius vulkanen. Derpå blev byen glemt, og det var først i det 18. århundrede, at den blev fundet.

8 Rom er enestående på mange måder. Den historiske stemning i Rom sammen med det store storbyliv, gør stort indtryk på mange besøgende i Rom. Mange af de interessante seværdigheder i Rom ligger nogenlunde indenfor gåafstand, og det er da også til fods man virkelig får Roms stemning ind under huden. Er man til shopping, er Galleria Vittorio stedet. Det er et imponerende flot indkøbscenter fyldt med store og små butikker, der kan tilbyde alt, hvad man kan ønske sig. Der er også Gardaland som nok mest er for børnene men virkelig også er en god oplevelse.

9 Italienerne er især kendt for deres store madglæde, og det italienske køkken er elsket og populært verden over. Herhjemme er populariteten også stor, og selv den mindste lille by har i dag et pizzeria. Deres is er også meget berømt. Og de turister der kommer er der også for at smage deres skønne is. Der er sol, skønne sandstrande, der er uvurderlige kulturskatte, der er vin, citroner og oliven, og så er der italienerne, der med deres ligefremme venlighed og gæstfrihed.

10 Går ferien til Italien, er det den store pung, der skal slæbes med på turen. Her er det nemlig noget dyrere end i andre populære lande. Særligt den italienske hovedstad Rom hører til blandt Europas dyreste byer, men også flere andre italienske storbyer er dyrere end andre store byer.

11 Hvis du er til hoteller har vi et godt hotel her som hedder Hotel Leopold. De har balkoner og terrasser med havudsigt og en strand på under 1 en halv km væk og så har de en meget lækker swimmingpool. Hvis du vil læse mere så søg på http://www.in-italia.dk/ Hvis du er mere til camping så har vi en god campingplads her som hedder Norcenni Girasole Club. Der er cirka 4 rutsje baner 3 af dem er til badering og den anden er uden. De har også en pool for de helt små børn og så er der cirka 3 soppe bassiner. Der er også vandcykler og et par pools for de voksne. Alle bassinerne ligger udenfor men hvis det bliver dårligt vejr kan man rulle noget hen over. Der er også en vandpark, rideskole, motorcross, bungyjump og til de voksne er der udflugter og weelnes og meget mere. Hvis du vil læse mere så gå ind på http://www.vacansoleil.dk/

12 Hvis du kunne tænke dig at se nogle historiske ting så kommer der her et par forslag. På en skyfri dag kunne det godt tænke sig at tage på et besøg i Milanos domkirke. Den er høj og meget smuk og der er en meget god udsigt helt fra toppen af. Du kan også tage til Venedig og bare gå rundt og kigge. Det er virkelig også meget smukt. Er du mere til sjov og ballade så prøv Moviland som ligger i Milano. De har nogle gode forlystelser, shows og meget mere. Og hvis du bliver sulten har de en restaurant og cafe. Og hvis du bare er for sjov sulten så prøv deres mange slikbutikker

13 I Danmark kalder vi den 6 januar for Hellig Tre Kongers Dag men i Italien er den senere blevet til La Befana´s Dag. I Italien får børnene besøg af en grim gammel heks, der fylder deres sokker på kaminen med bolscher og søde sager. Hvis børnene har været søde ellers fylder hun dem med kulstykker, hvis børnene har været slemme. I Italien når de holder jul er der nogle steder hvor de giver gaver. Og andre hvor de stadigvæk kun gør det når de Santa Lucias dag den 13. december.

14 Italienerne er katolske med over 90 % af befolkningen, der er med i denne religion. Før år 500 troede man på de keltiske guder i Norditalien. Den keltiske religion handlede om at man tilbeder naturen og ofrede til solen og månen.


Download ppt "Hvis du vil køre i bil eller bus til Italien. Skal du igennem Danmark. Og derefter Tyskland. og så igennem lidt af Italien til du når destinationen. Det."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google