Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation."— Præsentationens transcript:

1 Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation fra samtlige elever som så er blevet samlet i en fælles.

2 Elvis Aaron Presley ”Love me Tender” var valgt. Drengene skulle synge og i starten var det rigtigt svært, for de er næsten lige begyndt at lære engelsk. De fik en tekst, som de kunne kigge på. At kunne spille på guitar gør det endnu mere spændende og hjemme fandt den ene sin Elvis paryk frem. Den passende lige på en prik og en gammel guitar fra BH-kl. satte prikken over i ét Nu var han lige så god som Elvis.

3 Elvis og os Elvis blev 42 år. Han indspillede 654 sange og jeg spillede Love Me Tender, og jeg var meget nervøs, men jeg sang og jeg spillede. De andre klappede af mig. Elvis Presley kunne lide at synge næsten alt. Han sang rigtige rocksange, og så var han god til langsomme sange. Love Me Tender er rigtig langsom. Han optrådte ved store koncerter, hvor han tørrede sig med silketørklæder, og så kastede han dem ud til pigerne.

4 Elvis Vi har hørt en sjov historie om starten på det hele. Dengang Elvis var 12 år ønskede han sig rigtig meget en ny cykel, men det havde hans far og mor ikke råd til at give ham. Hans mor overtalte Elvis til at ønske sig en guitar i stedet for. Elvis lyttede meget til musik, og så prøvede han selv at spille det. Han gik også i kirke for at lytte til gospel musik. Senere hen indspillede han selv nogle religiøse sange. Elvis kunne synge næsten alt, og det sagde han også altid, når folk spurgte.

5 Elvis Vi har haft emne om Elvis. Vi spillede Hound Dog. Den er god fordi der er lidt rock over den. Elvis var kendt for at vrikke med hofterne. Det var rigtig sjov. at være Elvis fordi alle sammen grinede lidt. Jeg lærte at vrikke med hofterne fordi der var én der havde en gammel video med hjemme fra. Det var også sjovt at se de andre spille og se deres plakater.

6 Elvis Vi lavede plakater. Vi fandt billeder på computeren. Jeg fandt også nogle Elvis-billeder i et ugeblad. Dem hængte vi op i musik sammen med andre billeder fra blade. Han døde den 16. August, og han giftede sig med Priscilla den 1. Maj. Jeg syntes, at Hound Dog er den bedste sang. Vi så også en film med Elvis, og det var Blue Hawaii.

7 Elvis: Elvis Presley døde, da han var 42 år. Han indspillede 654 sange og 31 film mellem 1954 og 1977. Jeg har set Blue Hawaii. Jeg spillede på elguitar sammen med nogle af de andre. Det var en der havde en far som ville låne os hans guitar.. Den havde ingen strenge. Det gjorde ikke noget. Der var også nogle dansere.. Vi øvede rigtig mange gange, og pigerne faldt ned ad bænkene mange gange. Så grinede vi og fortsatte. Til sidst var vi færdige, og det blev rigtig godt.

8 Elvis Jeg spillede på trommer. De andre var kor og Elvis, der spillede på guitar og sang. Det var fremragende med Hound Dog. Der var også nogle andre, der spillede til Elvis med Hound Dog. Elvis døde 1977 den 16. August. Det er også fedt at se de andre fra klassen, som spillede og viste plakater. Det var alt sammen flot lavet. Vi var de bedste.

9 Elvis: Elvis blev født den 8-1. Det skrev jeg også om på min plakat. På min plakat står også om Elvis, som giftede sig med Priscilla. Det er nu 30 år siden, at han døde. Han fik en datter sammen med Priscilla, og hun hed Lise Maria. Det var sjovt at lede efter billeder på google. Der var mange billeder af Elvis, men der var også sommetider nogle billeder, som hed Elvis, og så var det bare en hund eller en kat. Vi fandt også nogle, som havde efterlignet Elvis, men til sidst kunne vi godt genkende ham..

10 Elvis Det var sjovt og spille guitar i gymnastik salen. Det så også meget godt ud. Vi spillede til Hound Dog. Den bedste sang jeg synes Elvis har lavet er Hound Dog, men der er også mange andre gode sange. Til vores lille Elvis koncert spillede vi til Hound Dog og Blue suede shoes og Headed woman.

11 Elvis Elvis blev 42år. Han lavede 31 film. Den bedste sang jeg har hørt er Hound Dog. Først ville vi lave hele Elvises liv, men vi gik bankerot, men så fik vi en ide: Det var meget sjovere at lave en mini koncert. Det gjorde vi. Pigerne dansede til på bænkene og vi andre spillede og sang. Han døde den16 august1977, og det er præcis 30 år siden.

12 Elvis Vi har haft et emne om Elvis. Vi blev delt i 8 grupper. Vi valgte selv, og det var fine grupper. Vi spillede nummeret Hound Dog. Det var sjovt nok, at det var Elvis sange, vi skulle spille til, men det kunne være bedre. Vi var oppe i musik og øve. Det gik ikke så godt til at starte med, for vi hørte kun på musikken men det endte godt.

13 Elvis: Vi skrev om billeder, for vi lavede en plakat. Til præsentationen skulle vi fortælle om billederne. Vi skrev at Elvis blev født d. 8 januar 1935 og døde d. 16. August. Elvis blev gift 1967 d. 1 maj med Priscilla Ann Beaulieu. Hende havde han mødt i Tyskland, da han var soldat.

14 Elvis Presley Elvis blev født i 8 januar 1935. Han døde den 17 august 1977. Vi skulle lave et skuespil om Elvis.

15 Elvis Aaron Presley Vi sluttede vores projekt med at se film en dag efter skoletid: først et klip fra 1955, hvor Elvis sang Hound Dog. Så et klip fra Elvis’ Hawaii-koncert i 1973. Til sidst så vi Blue Hawaii (en af Elvis’ 31 film). Det var en sjov, gammel film med mange lange sange og en langsom handling. Det var så det….


Download ppt "Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google