Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Som mennesker og ledere udvikler vi os kun ved at sætte os selv og vores selvforståelse på spil – vi må lukke tvivlen ind, for at lære noget nyt. Vi vil.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Som mennesker og ledere udvikler vi os kun ved at sætte os selv og vores selvforståelse på spil – vi må lukke tvivlen ind, for at lære noget nyt. Vi vil."— Præsentationens transcript:

1 Som mennesker og ledere udvikler vi os kun ved at sætte os selv og vores selvforståelse på spil – vi må lukke tvivlen ind, for at lære noget nyt. Vi vil lade os forstyrre, også når det gør ondt. Det kræver mod at flytte sig – også derhen, hvor man ikke lige selv synes, man skal hen. Men der kan være noget at lære, nye horisonter gemt bag det svære valg, og derfor må vi sommetider gå veje, der ikke virker som den sikre vej.

2 Som ledelsesgruppe spiller vi sammen og på hinandens bedste styrker. Vi skal ikke være ens, men være enige om retningen. Vi vil hinanden, og vi vil bruge hinanden ærligt og rettidigt til det, vi hver især er gode til, for vi er meget forskellige, og det skal komme personalet og organisationen – og ikke mindst patienten – til gode. Vi prioriterer at lytte til hinanden og åbne harmoni i gruppen.

3 En ting er at bruge sig selv, der hvor man er bedst – men at kunne opnå indsigt i hele personalegruppen, kende hver enkelt rigtig godt, og finde den perfekte konstellation af det samlede og mangfoldige styrkebillede år efter år, er et kontinuerligt arbejde, som hele tiden må tilpasses. Vi vil bruge personalet der, hvor de brænder igennem, og trækker fra. Resultater og arbejdsglæde går i vores optik hånd i hånd.

4 Hvis man skal have ting til at lykkes, må kan kende spillets regler, kende menneskene omkring en, og deres behov, og kunne bruge dem aktivt til egen fordel. Vi tilpasser os omstændighederne. Den strategiske og langsigtede tænkning og planlægning er grundlæggende for vores succes som ledere. Man skal kunne sno sig, sagde ålen.

5 Intet af det, vi gør, er værdifuldt, uden de gode resultater. God ledelse afhænger af, at vi ved, hvad vi går efter, inden vi begiver os afsted, og kommer hjem med det rigtige, og måske noget mere i kurven. Vi skal kunne planlægge, gennemføre, og fastholde de gode resultater igennem hele organisationens praksis. Ingen sten er for lille at vende, ingen drøm for fjern at følge. Vi kan.

6 Vi tror på dynamik igennem en velfungerende organisation. Forstyrrelser er ikke altid dårlige, og vores opgave er at producere den produktive slags forstyrrelser – den kreative støjmaskine. Vi arbejder ud af boksen og ned i kaninhullet. Relationer er vigtige i en organisation, og spilles de rigtigt, kan de øge resultatevnen igennem hele organisationen – derfor tror vi på at konfrontativ ledelse altid er at foretrække. Vi knytter problemerne tæt og hurtigt – svesken på disken og videre.

7 Nærvær er vigtigt for os igennem hele vores ledelse – den, der mærker lugten i bageriet, er afhængig af sin lugtesans. Vores sanser og mavefornemmelse betyder alt for vores evne til at mærke stemninger, retninger, vejre de nye vinde, der blæser, og handle i tide. Også i forhold til opgaver og mennesker betyder evnen til at ”se rigtigt” ofte forskellen på succes og middelmådighed.


Download ppt "Som mennesker og ledere udvikler vi os kun ved at sætte os selv og vores selvforståelse på spil – vi må lukke tvivlen ind, for at lære noget nyt. Vi vil."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google