Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Her er et powerpoint med billeder fra Ørslev Kloster Her er det vigtigt, at børnene fortæller, hvad de ser på billederne. At fortælle: styrker børnenes.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Her er et powerpoint med billeder fra Ørslev Kloster Her er det vigtigt, at børnene fortæller, hvad de ser på billederne. At fortælle: styrker børnenes."— Præsentationens transcript:

1 Her er et powerpoint med billeder fra Ørslev Kloster Her er det vigtigt, at børnene fortæller, hvad de ser på billederne. At fortælle: styrker børnenes sproglige udvikling træner barnets narrative udvikling

2 Et billede af klostret, tæt på at falde sammen

3 Ørslev kloster som det ser ud i dag

4 Klostergården

5 Den fine spisestue

6 De lange gange

7 Folkekælderen Det er her I kan spise Jeres madpakker! Når I kigger godt på billedet, kan I se, at de er ved at lave et hul i væggen. Bag denne væg kom et ildsted frem. Der var flere tusind fugleskeletter fra fugle, der var faldet ned i skorstenen. I kan stadig se et af dem, når I kommer ned i kælderen. I dag fungerer ildstedet, så I kan lave bål og sidde ved de borde og bænke, der er sat op.

8 Kirken Billederne er hentet fra linket: https://www.google.dk/search?q=%C3%B8rslevkloster&rls=com.microsoft:da-DK:IE-SearchBox&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAkQ_AUoAmoVChMIkc- Y9uWyyAIVyJ1yCh3mNQeN&biw=1536&bih=782#imgdii=ORBsDl3fiiKD4M%3A%3BORBsDl3fiiKD4M%3A%3BohonviwXxMNscM%3A&imgrc=ORBsDl3fiiKD4M%3A: https://www.google.dk/search?q=%C3%B8rslevkloster&rls=com.microsoft:da-DK:IE-SearchBox&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAkQ_AUoAmoVChMIkc- Y9uWyyAIVyJ1yCh3mNQeN&biw=1536&bih=782#imgdii=ORBsDl3fiiKD4M%3A%3BORBsDl3fiiKD4M%3A%3BohonviwXxMNscM%3A&imgrc=ORBsDl3fiiKD4M%3A


Download ppt "Her er et powerpoint med billeder fra Ørslev Kloster Her er det vigtigt, at børnene fortæller, hvad de ser på billederne. At fortælle: styrker børnenes."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google