Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til Gjern Rideklub! Kære forældre og børn Hjertelig velkommen i Gjern rideklub. Vi håber, at du og Jeres barn/børn bliver glade for at færdes.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til Gjern Rideklub! Kære forældre og børn Hjertelig velkommen i Gjern rideklub. Vi håber, at du og Jeres barn/børn bliver glade for at færdes."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til Gjern Rideklub! Kære forældre og børn Hjertelig velkommen i Gjern rideklub. Vi håber, at du og Jeres barn/børn bliver glade for at færdes i Gjern rideklub. Vi vil gøre alt for at i føler Jer velkommen. Denne folder er lavet som en guide med det formål at gøre jer mere forberedte på, hvad det indebærer af ansvar, tillid og sjove oplevelser at begynde at ride. At ride er en svær kunst, dels skal jeres barn blive tryg ved hesten både på jorden og på ryggen af den. Dernæst skal jeres barn lære at ride skridt, trav og galop og senere lære at styre hesten selv. Er du nybegynder skal man selv have en hjælper med, som så bliver instrueret samt får instrukser / hjælp til hvorledes man trækker med en hest, kan dette ikke lade sig gøre kan vi nok finde en løsning. Således at alt foregår på betryggende og sikker vis. Hvad lærer du? Undervisningen bygger på at lære at sidde på hesten og føle sig tryg der. Derfor vil hovedparten af undervisningen i starten være præget af tillidsøvelser på hesten. Du lærer hestens forskellige gangarter; skridt, trav og galop i det tempo som jeres barn er klar til det. Husk at melde afbud, hvis du ikke kan komme til undervisning, på en sms til underviseren.

2 Udstyr Det er ikke nødvendigt at skynde sig ud at købe alt det fine og dyre udstyr. Dog skal man have en godkendt hjelm. Rideklubben har nogle enkelte, som kan lånes, men det er ikke sikkert at den korrekte størrelse haves. Derudover SKAL børn bære ridehjelmen i stalden også. Sikkerhedsvest er ikke et krav men det er en god sikkerhed. Støvler: Gummistøvler eller andre støvler med en lille hæl kan sagtens bruges det første stykke tid. Ridebukser: er en fordel, da læderet på bukserne gør, at du/Jeres barn sidder bedre fast i sadlen. Men andre bukser uden kraftige syninger kan også bruges. Tøj: Husk at have varmt tøj på, da der ikke er varmt i et ridehus i vinterhalvåret. Handsker: Er en god ting, da de skåner fingrene.

3 Hvad tilbyder vi? Longeringstime(30 min) : Er til helt nye elever som vil foregå i minimum to måneder, indtil de kan styre ponyen i skridt og trav. Putte Hold ridning (30min) : Er for 2 til 3 elever der evt. kender hinanden og kan styre hesten rundt i trav men hvor 1 time er for lang tid. Hold Ridning (60min): Er til dem der kan styre hesten, og kan som minimum trave selv. Hold bliver inddelt efter elevernes alder og erfaring. (4 elever pr. hold) Ene timer : Der er mulighed for at melde sig til ene timer hos vores træner Peter Veller. Dette er primært for de ryttere som har egen pony/hest med. Kontakt Peter Veller for yderligere Informationer. Undervisningen skal betales forud for hver månede. BEMÆRK : Kontingent pr. kalenderår : Børn 3 - 12 år : 450 kr. Unge 12 – 18 år : 450 kr. Voksne 18+ : 450 kr. Passiv : 330 Kr.

4 I stalden Når I kommer, vil I få tildelt en hest, som passer i temperament og størrelse. Såfremt det kan lade sig gøre, vil rideklubben sørge for, at du/I får den samme hest hver gang. Nogle gange vil hesten være klar i ridehuset. Andre gange skal den først sadles op. Derfor skal I komme ca. 20- 30 min. før undervisningen starter så I kan hjælpe med til at gøre hesten klar. Er du UNDER 16 SKAL du bære ridehjelm under ALT omgang med heste – OGSÅ i stalden. Ønsker du at holde med at gå til ridning Ønsker du at holde på dit hold er opsigelsesvarselen løbende måned + 30 dage. Dvs. ønsker du at holde eks. 1 marts. Skal du sige op senest 31 januar. Der vil blive holdt tema-aftener løbende over året omkring hestens røgt og pleje. Her vil vi fortælle de mest vigtige ting som man skal vide, når du/I færdes omkring hestene. Der vil også være mulighed for at komme på rytterlejr og deltage i stævner. Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte en af rideklubbens underviser: Michelle Krag 42 32 86 59 Peter Veller 40 44 43 53 Vi glæder os til at se dig/Jer


Download ppt "Velkommen til Gjern Rideklub! Kære forældre og børn Hjertelig velkommen i Gjern rideklub. Vi håber, at du og Jeres barn/børn bliver glade for at færdes."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google