Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Få det bedste ud af pressen - op til og under de Paralympiske Lege - Lær at lokke medierne - Lær at give det lækre budskab.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Få det bedste ud af pressen - op til og under de Paralympiske Lege - Lær at lokke medierne - Lær at give det lækre budskab."— Præsentationens transcript:

1 Få det bedste ud af pressen - op til og under de Paralympiske Lege - Lær at lokke medierne - Lær at give det lækre budskab

2 Kend dine kvaliteter Fortæl din gruppe om: (15 minutter)  …hvad du er stolt over ved dig selv og det du har opnået?  …hvad du godt kan lide ved dig selv?  …hvorfor det er fedt at dyrke din idræt? Det er en god idé at skrive det ned!

3 PL i medierne  Før PL: Emner: PL-udtagelse, Personhistorier Historietyper: baggrund/features, korte noter.  Under PL: Emner: Sport, resultater, medaljer! Historietyper: korte noter.  Efter PL: Emner: Hjemkomst Historietyper: Noter, reportage, baggrund

4 Hvem og hvordan?  Lokale og regionale aviser, radioer, TV-kanaler  Vær opsøgende!  Find ud af hvem der dækker sporten  ”Sælg” dig selv eller din historie eller få andre til at gøre det for dig.  Journalister bliver aldrig sure over at få tilbudt en historie. For det meste bliver de GLADE.  Lav evt. aftale om hvem der ringer til hvem og hvornår, når I er til PL  Overhold dine aftaler om at ringe - også hvis det er gået dårligt!

5 Interviewet:  Hør først hvad journalisten har tænkt sig at spørge om.  SMIL!! Vær glad for dig selv og vær stolt af dig selv.  Husk dit sponsortøj.  Husk dit bagland. Din sejr bliver ikke mindre af at du deler lidt af æren.

6 Brug DHIF’s pressefolk til PL  Har du brug for hjælp - så ring! også før PL. 51 56 34 79  Er du i tvivl om noget med pressen, så spørg.  Giv den gas!


Download ppt "Få det bedste ud af pressen - op til og under de Paralympiske Lege - Lær at lokke medierne - Lær at give det lækre budskab."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google