Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mette Behrens lr og Helle Brunshøj Hansen lr1391078.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mette Behrens lr og Helle Brunshøj Hansen lr1391078."— Præsentationens transcript:

1 Mette Behrens lr og Helle Brunshøj Hansen lr1391078

2 Indledning Det er ingen hemmelighed, at elevmotivationen har været dalende de seneste år. Dette afspejler sig også i det faldende karakterniveau. Ofte høres udsagn fra elever, at skolen er kedelig. Der kan gøres mange betragtninger omkring den dalende elevmotivation. En ting er dog sikkert, vi er nødt til at prøve at gøre noget ved det.

3 Problemformulering Hvordan kan vi ved hjælp af en mediedidaktisk tilgang, motivere eleverne og optimere undervisningen, så alle elever kan være i læring, og samtidig skabe tid og rum til at eleverne kan få hjælp efter behov?

4 Metode: - ”Flipped classroom” hvorfor? - Teori om Motivation/UV-differentiering - Teori om UV-forløbet

5 Blooms Taksonomi

6 Mål:

7 Undervisningsforløb:

8 oprette en Padlet med overskrifter og tekst i 7 bokse.oprette en Padlet med overskrifter og tekst i 7 bokse. 1 indsætte billeder, film og/eller lyd, der passer til teksten.indsætte billeder, film og/eller lyd, der passer til teksten. 2 søge og udvælge informationer på nettet.søge og udvælge informationer på nettet. 3 Du skal lave Padlet på Skoletube, der viser din sommerferiedagbog. Du skal i dette forløb lære at:

9 Sådan starter du: 1.Log ind på SkoleTube med UNI-Login. 2.Gå ind i ”Mit SkoleTube”. 3.Gå ind i ”Mine kanaler”. 4.Vælg ”DANSK 4.klasse”. 5. Vælg ”At lave en Padlet”.

10 K ONKLUSION /E VALUERING.


Download ppt "Mette Behrens lr og Helle Brunshøj Hansen lr1391078."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google