Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Teams i områderne Ansvar og opgaver April 2015. Teams på Cphbusiness Medledelse i teamet. Planlægning og afvikling. Faglighed.  Medansvarlig og samskabende.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Teams i områderne Ansvar og opgaver April 2015. Teams på Cphbusiness Medledelse i teamet. Planlægning og afvikling. Faglighed.  Medansvarlig og samskabende."— Præsentationens transcript:

1 Teams i områderne Ansvar og opgaver April 2015

2 Teams på Cphbusiness Medledelse i teamet. Planlægning og afvikling. Faglighed.  Medansvarlig og samskabende planlægning af læringsforløb indenfor ressource- rammen  Eksekvering af de pædagogiske opgaver – med fælles opmærksomhed på en jævn arbejdsbelastning  Sikring af læringsmål, evaluering og udvikling  Sikring af faglighed og kvalitet  Studenterkontakt og opfølgning  Kontakt til erhvervslivet  Rapportering og videndeling  ”Team” Alle er ‘lige’ og team koordinatoren er én i teamet. Den enkelte tilrettelægger og afvikler eget bidrag med reference til teamets aftaler – og teamets fælles ‘spilleregler’. Stærke selvbærende teams, præget af åbenhed og gensidig tillid, overvinder barrierer for nytænkning, øger videndeling og planlægger og tilrettelægger selv opgaverne indenfor de af ledelsen udstukne mål og rammer.

3

4


Download ppt "Teams i områderne Ansvar og opgaver April 2015. Teams på Cphbusiness Medledelse i teamet. Planlægning og afvikling. Faglighed.  Medansvarlig og samskabende."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google