Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Text starts with no bullet Click once on ’Increase Indent’ for bullet and click uptill three times for more bulletdesign To get previous design back, click.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Text starts with no bullet Click once on ’Increase Indent’ for bullet and click uptill three times for more bulletdesign To get previous design back, click."— Præsentationens transcript:

1 Text starts with no bullet Click once on ’Increase Indent’ for bullet and click uptill three times for more bulletdesign To get previous design back, click on ’Decrease Indent’ Som management trainee hos Berendsen får du 2 års værdifuld, hands-on praktik hos en af ​​ Europas førende tekstilvirksomheder. Det er en mulighed for en unik og lærerig oplevelse og en chance for at vende teorier i praksis. Som management trainee vil du arbejde sammen med erfarne kolleger fra mange forskellige nationaliteter inden for forskellige områder. Du er en værdifuld del af Berendsen Du vil blive behandlet som enhver anden kollega i det forretningsområde du arbejder inden for. Du får faglige udfordringer og mulighed for at arbejde som et projektmedlem eller endda som en projektleder på et eller flere projekter. Kort sagt, vil du være i stand til at påvirke og udvikle værdifulde forbindelser og nyttige referencer for din fremtidige karriere. Du opbygger et internationalt netværk Berendsens management trainee program er individuelt designet. Det 2 årige program består af fire blokke på hver seks måneder. I en af disse blokke, er du udstationeret i udlandet i Berendsen Group, så du også får et international syn på Berendsens forretning og mulighed for at opbygge et internationalt netværk. Læs videre om nogle af vores trainees baggrunde og deres erfaringer på de følgende sider

2 Niklas Mit navn er Niklas Harding og jeg har siden april 2012 været ansat som Management Trainee hos Berendsen. Jeg har en akademisk baggrund fra Copenhagen Business School, hvor jeg tilbragte fem år med at studere økonomi - med særligt fokus på strategi, forretningsudvikling og ledelse. En fremragende mulighed for at lære Jeg har gennem min universitetstid haft en konstant søgen efter nye udfordringer, der kunne gøre mig stærkere og mere erfaren i diverse aspekter af at drive en forretning. Jeg har et indædt behov for at lære og blive bedre og trives samtidig rigtig godt med at møde- og arbejde sammen med nye mennesker. Derfor så jeg Management Trainee stillingen som en fremragende mulighed for at få dette opfyldt. Alsidige projekter og enorme muligheder Jeg har i to år været involveret i rigtige mange alsidige projekter, der har indeholdt alt fra drifts- og ledelsesmæssige opgaver til strategiske tiltag og opstart af vores forretning på et nyt marked. Jeg har i mit forløb været 6 måneder i Tyskland og samtidig haft mulighed for at opleve og drage fordel af at arbejde for en stor international virksomhed. Det har bl.a. gjort, at jeg har fået skabt et rigtig godt netværk i hele den internationale organisation, som efterlader mig med enorme muligheder i min fremtidige karriere. Hvert år samles alle management trainee’s på vores hovedkontor i London til et par workshop dage. Dette gav mig mulighed for at høre strategiske input fra bl.a. vores CEO og samtidig en chance for at socialisere med management trainee’s fra alle andre Berendsen lande. Med hånden på hjertet, tror jeg ikke man finder mange andre virksomheder i Europa, hvor et Management Trainee forløb indeholder så mange aspekter, giver mulighed for så stort et ansvar og indeholder en så massiv læringskurve.

3 Text starts with no bullet Click once on ’Increase Indent’ for bullet and click uptill three times for more bulletdesign To get previous design back, click on ’Decrease Indent’ Pil En fremragende mulighed for at prøve sig selv af Eksportingeniøruddannelsen er meget bred, og da jeg var færdiguddannet, var jeg ikke helt afklaret med, hvilken vej jeg gerne ville bevæge mig. Derudover er jeg en person, der har et stort behov for at blive udfordret og lære, og derigennem at rykke mig og blive bedre. Management Trainee stillingen så jeg derfor som en rigtig god mulighed for at prøve mig selv af på mange forskellige områder og for fortsat at lære og udvikle mig. Alsidige projekter og enorme muligheder Jeg har prøvet en rig variation af projekter hos Berendsen, der har fået mig vidt omkring i virksomheden og i min faglighed. Jeg har blandt andet beskæftiget mig med: at lede et projekt om at forretningsmodne og implementere Ultra High Frequency (UHF) chips i et af vores hospitals-og plejehjems vaskerier samt været daglig distributionsleder for 8 chauffører hos vores Vaskeservice, som bl.a. vasker tøj for private borgere i eget hjem. På et af mine projekter var jeg udstationeret på vores hovedkontor i Basingstoke, UK. Her var jeg en del af vores sales- and commercial team, og min opgave var at udvikle et nyt salgskoncept/værktøj til salgs- og servicemedarbejderne i deres hotel og hospitals divisioner. Mine projekter har indeholdt alt fra drifts- og ledelsesmæssige opgaver til strategiske tiltag. Mange gyldne øjeblikke som trainee Mine største øjeblikke har været, når noget jeg har været med til at udvikle og arbejde på er blevet sat i drift. For mig har det især været stort at se vores UHF styrede uniformsdepot, SmartGarment, blive solgt til, og sat i brug hos, flere af vores kunder. Samt at se det nye salgsværktøj i UK, Berendsen MAP, blive implementeret og brugt sammen med vores kunder. At være Management Trainee i Berendsen giver rigtig mange gode muligheder. Projekterne vi arbejder på spænder vidt, hvilket giver os mulighed for at se Berendsen fra flere vinkler, og dermed få viden inden for mange forskellige områder. Der er stor fokus på os som Trainees og de projekter vi arbejder med, både fra direktionen og generelt i organisationen, da det altid er relevante og vigtige projekter for virksomheden. Derudover synes jeg, at en vigtig del af programmet er, at vi gennem de projekter vi arbejder med, lærer at arbejde med ledelse på forskellige niveauer. Det er med til hele tiden at udvikle os og udfordre vores styrker og svagheder. Jeg har virkelig udviklet mig meget i min tid som Trainee og vil til hver en tid anbefale andre at søge ind som Management Trainee hos Berendsen. Mit navn er Pil Mathiasen og jeg har siden april 2012 været ansat som Management Trainee hos Berendsen Textil Service. Som Eksportingeniør fra Ingeniørhøjskolen i København, har jeg en faglig baggrund inden for teknologi og markedsføring.


Download ppt "Text starts with no bullet Click once on ’Increase Indent’ for bullet and click uptill three times for more bulletdesign To get previous design back, click."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google